Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΣΙΝΕ - ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ!


Θερινό Σινεμά

   Κι ήταν όλα όμορφα!  Η ώρα, η εποχή, το περιβάλλον και πάνω απ' όλα η τοποθεσία.  Πίσω απ' το οίκημα των γραφείων του Λιμενικού Ταμείου στην Μαρίνα της Ιτέας.  Περίσσια αγάπη για τον Σύλλογό τους από τα μέλη του cineitea και είχαν φροντίσει για όλα: Από το ''στήσιμο'' της οθόνης, τις καρέκλες μέσα στο πράσινο, τα φαναράκια πάνω στα λίγα δεντράκια, μέχρι και τα αναψυκτικά και το κρασάκι με τα αλμυρά για τους φίλους της Λέσχης.  Κι ήταν όλα όμορφα!
   Σουρούπωνε κανονικά όταν μαζευτήκαμε όλοι εκεί και τελικά δεν είμασταν λίγοι.  Γέμισε ο χώρος με φίλους και παρ' ότι λείψανε και καρέκλες, όλοι ''βολευτήκαμε'' εμπρός απ' το πανί, με μιά καλή διάθεση, με μιά παρεΐστικη αντίληψη και την καρδιά όλων μας νά 'ναι γεμάτη με την όμορφη κι ανάμελη ατμόσφαιρα του θερινού κινηματογράφου.
    Σινέ-Λιμενικό Ταμείο λοιπόν, ενώ τελείωνε ο Ιούνιος και η δροσιά της νύχτας, αντάμωνε με την ''Πιλάλα'' του πιτσιρικά Αντύπα, με τα χαμόγελα της ικανοποίησης του μικρού ''Κλέφτη'', το ξενέρωμα των ηλικιωμένων κυριών μέχρι να καταλάβουν ''Τι  κολυμπάει και γελάει'' και στο τέλος με την αγχωμένη αίσθηση της μητρικής έννοιας για την ''Γάτα εξ ουρανού''.  Τετάρτη βραδάκι, στην Μαρίνα της Ιτέας, συντροφιά με την δροσιά  του Μπάτη  και την πρώτη απόπειρα για θερινό σινεμά, να είναι σε όλα της επιτυχημένη!


 Πανέμορφη η επιλογή των μικρών ταινιών, θαυμάσια η οργάνωση και η ανταπόκριση των φίλων του κινηματογράφου και ήταν λογικό μετά από αυτή την βραδιά, να ανανεωθεί το ραντεβού από όλους, για πολλές απολαύσεις σαν και την σημερινή (χθεσινή).  Και αυτό θα γίνει.  Μπράβο σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου