Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

2012 GR...


Η Ελλάδα τιμώμενη!...

     Γνωστή Ευρωπαϊκή βιομηχανία κατασκευής ιδιαιτέρως πολυτελών (και ακριβών εννοείται) αυτοκινήτων, με αφορμή την ελληνική οικονομική κρίση της τελευταίας 4ετίας  και θέλοντας να τιμήσει την χώρα μας, κατασκεύασε το παρακάτω εικονιζόμενο αυτοκίνητο, ώς ελάχιστο φόρο τιμής εκ μέρους της, στην δοκιμαζόμενη πατρίδα μας. Η ιδέα είναι μοναδική, η δε σχεδίαση του νέου αυτοκινήτου, είναι τόσον πρωτοποριακή, ώστε με την εμφάνιση του πρωτοτύπου, οι αιτήσεις για παραγγελίες από όλον τον κόσμο προς την κατασκευάστρια εταιρεία, να γίνονται με καταιγιστικούς ρυθμούς, αδιαφορώντας για το ιδιαίτερα υψηλό κόστος του αυτοκινήτου!!..
   Εξυπακούεται ότι δεν υπάρχει σύγχρονο τεχνολογικό θαύμα το οποίο να μην έχει συμπεριληφθεί στην συγκεκριμένη κατασκευή, η δε πολυτέλεια και οι ανέσεις είναι πρωτόγνωρες για τον χώρο του αυτοκινήτου.
   Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της κατασκευάστριας εταιρείας, έγινε προσπάθεια για να αποδοθεί η πρέπουσα τιμή στην Ελλάδα, όπως και της αξίζει, δημιουργώντας κάτι το μοναδικό στην παγκόσμια ιστορία των οχημάτων.  Είναι δε τόσο μεγάλη η αφοσίωσή τους στην ελληνική μεγαλοπρέπεια, ώστε η ''μάσκα'' του αυτοκινήτου, να είναι ακριβές αντίγραφο της προσόψεως του Παρθενώνα, μαζί με το αέτωμα!  Η δε ονομασία του μοντέλου θα είναι : ''2012 GR''!
   Και τούτο, λόγω της γνωστής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου την οποία υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 16-12-2012, με την οποία ως γνωστόν, αρνηθήκαμε ως Κράτος την εθνική επικυριαρχία μας επί εδαφών, υδάτων, αέρα, αξιών, πόρων και νόμων σε όλη την ελληνική επικράτεια!
Τέτοια τιμή μας έγινε!
Δεν έχει διευκρινισθεί ακόμη αν θα υπάρξει ανταποδοτικό τέλος προς την χώρα μας, ή, εάν θα ζητηθεί  προμήθεια από εμάς, για την διαφήμισή μας στο εξωτερικό.  Κάτι σαν ''τέλος συμπαράστασης''...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου