Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΙΤΕΑΣ

 Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

  Και το κτήριο όπου συστεγάζονται το Γυμνάσιο και το Λύκειο Ιτέας, τελεί υπό κατάληψη. Πλήθος μαθητών εντός κι εκτός του σχολείου, εναρμονίζονται με το πανελλαδικό αίτημα της μαθητιώσας νεολαίας

για καλύτερες συνθήκες προστασίας εντός των αιθουσών διδασκαλίας από την πανδημία του Covid-19, μη επιτρέποντας την λειτουργία των δύο σχολείων.



8 σχόλια:

  1. κάτι τρέχει στα γύφτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μαθητές γνωρίζουν ποιά είναι τα αιτήματα τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μαθητές ξέρουν, η κοινωνία κοιμάται, γιαυτό γίνεται της ποπης στη χώρα, σε όλα τα θέματα.

      Διαγραφή
    2. Ενα αιτημα των παιδιων, ειναι η απεντομωση απο τις κατσαριδες και τα δεκαδες ποντικια που κοβουν βολτες,ακομη και πανω στα θρανια!!!

      Διαγραφή
  3. Εσύ γνωρίζεις την ύπαρξη σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριοι και κυρίες, στο fb μη γλύφετε τόσο πολύ και ξεδιάντροπα το Βουλευτή. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατάληψη έκανε μόνο το λύκειο Ιτέας μην λέμε ότι θέλουμε...... Όταν το κράτος αδρανεί τα παιδιά παίρνουν στα χέρια τους την εξουσία έτσι ώστε να ξυπνήσουν μερικοί που έχουν πέσει για ύπνο χρόνια και δεν λένε να ξυπνήσουν. Δεν φταίνε σε τίποτα τα παιδιά που βρίσκονται σε μια συνεχόμενη αδιέξοδο, που δεν τελειώνει ποτέ, καθηγητές που δεν ξέρουν να διδάξουν και όμως έχουν βολευτεί, χωρίς κανένα αποτέλεσμα το μόνο που κάνουν είναι να κουράζουν και να παιδευουν τα παιδιά. Σχολεία που ετοιμάζουν παιδιά για τα ανώτατα ιδρύματα και την δουλειά τους την κάνουν τα φροντιστήρια........ Οι καθηγητές πρέπει πρώτα να είναι φίλοι να μιλάνε με τους μαθητές να ξέρουν τι τους ενοχλεί τι δεν καταλαβαίνουν τι τα προβληματίζει και όχι να τους κάνουν την ζωή ποιο δύσκολη γεμάτη αγωνία και απογοήτευση. Η ουσία είναι να έχουμε σχολεία με προοπτική και ενδιαφέρον, να κάνουν τα παιδιά να θέλουν να πάνε σχολείο να το αγαπήσουν. Το σχολείο είναι το Δεύτερο σπίτι τους..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "στα αδιέξοδα, στη ζωή γεμάτη αγωνία και απογοήτευση" τα οδηγούν όχι οι καθηγητές γιατί το ίδιο κουπί τραβάνε και αυτοί αλλά όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις και το υπουργείο Παιδείας. Τα παιδιά μας κουράζονται και εξουθενώνονται από τις συνεχόμενες εξετάσεις, από τα φροντιστήρια, την τεράστια ακαταλαβίστικη ύλη, τα εξωφρενικά θέματα στις πανελλήνιες, τις ίδιες τις πανελλήνιες, τις ώρες που χάνουν γιατί δεν έχουν καθηγητές .... και για αυτά δεν φταίνε οι καθηγητές! Οι Κούλιδες, οι Αλέξιδες, οι Βενιζέλιδες φταίνε και όσοι τους ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή