Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΝΟ.Δ.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ : ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άμφισσα 04.06.2019
Φίλες και φίλοι,
Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και των Περιφερειακών Εκλογών μαρτυρούν μια μεγάλη πολιτική αλλαγή.
Σε εθνικό επίπεδο, στις Ευρωεκλογές, η Νέα Δημοκρατία σημείωσε ποσοστό διαφοράς 9,4 % έναντι του Σύριζα, ενώ στο Νομό Φωκίδας η διαφορά ήταν μεγαλύτερη και κυμάνθηκε στο 15%.
Ο Φάνης Σπανός, ως υποψήφιος περιφερειάρχης κατέγραψε διαφορά της τάξης 5% έναντι του κ. Γκλέτσου στον επαναληπτικό γύρο των εκλογών ,ενώ στη Φωκίδα η διαφορά έφτασε το 12% και κέρδισε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Συγχαίρουμε το νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό του ευχόμαστε δύναμη κι επιτυχία στο έργο του και του υποσχόμαστε ότι διπλά του θα συνεχίσουμε να Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας.
Επιπρόσθετα συγχαίρουμε τους δύο Δημάρχους, Δελφών και Δωρίδας, για την εκλογή του πρώτου και επανεκλογή του δεύτερου. Ευχόμαστε και στους δύο καλή και παραγωγική θητεία.
Συγχαίρουμε επίσης όλα τα μέλη της Νομαρχιακής μας Οργάνωσης, που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια των αυτοδιοικητικών εκλογών, είτε εκλέχθηκαν είτε όχι, καθώς και όσους στήριξαν με την προσπάθεια τους.
Επίσης συγχαίρουμε θερμά όλους τους υποψηφίους, όλων των παρατάξεων και των τεσσάρων εκλογικών διαδικασιών για τον καλό και τίμιο αγώνα τους.
Για τη Νέα Δημοκρατία η αυτοδιοίκηση αποτελεί τον κατεξοχήν χώρο της σύνθεσης και της συνεργασίας. Μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο.
Συνεχίζουμε μέχρι το τέλος. Μέχρι να κερδίσουμε και τις εθνικές εκλογές που εξαγγέλθηκαν. Μέχρι να κάνουμε κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων τον Κυριακό Μητσοτάκη .
Παραμένουμε στις επάλξεις και δε μας περισσεύει κανείς.


Με τιμή,
Ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Φωκίδας
Δημήτριος Τζήμας



1 σχόλιο:

  1. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΑΝΩ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.ΕΞΑΛΛΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή