Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

ΕΠΑ.Λ. ΑΜΦΙΣΣΗΣ : ΠΕΡΙ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020

Ενημέρωση σχετικά με το Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας

Οι φορείς του Ιδιωτικού Τομέα που επιθυμούν να προσφέρουν θέσεις μαθητείας θα πρέπει να προβούν σε αναγγελία των διαθέσιμων θέσεων μαθητείας στο portal του ΟΑΕΔ http://www.oaed.gr/angelia-theseon-matheteias χρησιμοποιώντας τους κωδικούς TAXISNET για την είσοδο τους.
Στο portal του ΟΑΕΔ θα πρέπει να καταχωρήσουν και τις θέσεις μαθητείας οι φορείς του Δημόσιου τομέα, μετά την έκδοση της σχετικής απόφασης που απαιτείται σύμφωνα με τη διυπουργική πρόσκληση (Πρόσκληση σε φορείς για θέσεις μαθητείας  αποφοίτωνΕΠΑΛ_ΟΑΕΔ_ΙΕΚ_2019)  και την αποστολή τους στους επιμέρους φορείς.
Οι καταληκτικές ημερομηνίες καταχώρησης των θέσεων μαθητείας είναι:
α) μέχρι 30/6/2019 για τους δημόσιους φορείς και
β) μέχρι 6/9/2019 για τους ιδιωτικούς φορείς.
Για την ενημέρωση τους περί της μαθητείας των αποφοίτων των ΕΠΑ.Λ. οι ιδιωτικοί φορείς μπορούν να συμβουλεύονται το Συνοπτικό ενημερωτικό σημείωμα για τους εργοδότες της περιόδου 2019-2020 (κυρίως του ιδιωτικού τομέα) καθώς και τη σχετική εγκύκλιο του ΕΦΚΑ (Γνωστοποίηση Εγκυκλίου 20 του ΕΦΚΑ) .
*****************
Συνεχίζονται οι εγγραφές μαθητών και μαθητριών στο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Άμφισσας έως και τις 17 Ιουνίου 2019, αλλά και για το διάστημα 25-28 Ιουνίου 2019


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου