Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΤΟ ΨΕΜΑ... ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!


Απώλεια ελέγχου,
Απώλεια σοβαρότητος,
Απώλεια αξιοπιστίας.

   Εχθές δημοσιεύσαμε το Δελτίο Τύπου-Απάντηση του Δημάρχου μας κου Νικολάου Φουσέκη προς την επιστολή-αίτημα της Δημοτικής Παράταξης ''Πολίτες στο Προσκήνιο'', με την οποία του ζητούσαν να παραιτηθεί.  Είχαμε δημοσιεύσει επίσης και αποσπάσματα από την εισήγηση της Εισαγγελέας Πρωτοδικείου Άμφισσας κας Βλάχου.  Αυτό το είχαμε κάνει για να αποδειχθεί ο ψευδής ισχυρισμός του Δημάρχου, ότι δεν εγνώριζε την εταιρεία ''Δάβαρης-Αράχωβα ΕΠΕ'' και ότι δεν είχε ποτέ ως πελάτη στο Τεχνικό του Γραφείο τον πρώην Δήμαρχο του τέως Δήμου Δελφών, Παναγιώτη Καλτσή καθώς επίσης και κανένα μέλος από την οικογένειά του.

(Δ.Τ. Δημάρχου 27-1-2014)

   Σήμερα δημοσιεύουμε το δεύτερο Τοπογραφικό από τα ''Τουμπανάρια'' με την υπογραφή του Νικολάου Φουσέκη, το οποίο  έγινε κατ' εντολή της ''πελάτισσάς'' του, η οποία συμπτωματικά είναι η θυγατέρα του Παν. Καλτσή, κυρία Κονδυλία-Λυδία Καλτσή.
Με αυτό το ''διορθωτικό'' Τοπογραφικό, έγιναν τον Δεκέβριο του 2003 η εδαφική ''τακτοποίηση'' του οικοπέδου και η πώλησή του αφού κατατμήθηκε, στην ''Δάβαρης-Αράχωβα ΕΠΕ'' με 5 (πέντε) εν σειρά συμβόλαια.

   Όταν ένα Δημόσιο Πρόσωπο όπως είναι ο Δήμαρχος, ψεύδεται γραπτώς, απροκαλύπτως  και δημοσίως, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά.  Θα πρέπει να έχει συμβεί κατά το παρελθόν, τουλάχιστον ...πόσες φορές άραγες; 

Κι όμως, ακόμη και σήμερα, αυτός ο άνθρωπος ισχυρίζεται ότι εκφράζει την πλειοψηφία των κατοίκων του Δήμου Δελφών, εκφράζει την αναπτυξιακή αντίληψη των επιχειρήσεων του τόπου μας καθώς επίσης και την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου μας, προς όφελος των δημοτών.

   Όταν ο φιλοτομαρισμός ταυτίζεται με την πολιτική επιβίωση, τότε δεν υπάρχει καμμιά προοπτική για την κοινωνία η οποία ανέχεται και αναδεικνύει τέτοιους ηγέτες.



4 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ [οχι ΡΟΜΑ διοτι ΡΟΜΑ ειναι αλλη φυλη] ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΩΝ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ , ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΓΥΦΤΩΝ [αυτοι τον εβγαλαν] !!!!!!! ΓΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ !!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΩΝ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΟΧΟΣ . ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ . ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΠΙΚΟΥΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΟΣ . Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΦΟΣ . ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ Η ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ . ΩΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΟΧΙ ΕΝΟΧΟΣ . ΝΤΡΟΠΗ . ΖΗΤΩ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΣΜΙΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πουθενά σε αυτό το άρθρο, δεν αναφέρεται ο Δήμαρχος ώς ένοχος. Κατηγορείται και η ενοχή ή η αθωότητα θα κριθεί μόνον από το Δικαστήριο. Συμφωνούμε σε αυτό. Φανταζόμαστε όμως ότι και εσύ συμφωνείς μαζί μου ότι αυτό δεν αλλάζει, το εάν είπε ψέματα ή όχι.
      Για την θέση του σχολιαστή περί διαφορετικών Ρομά, δεν έχω άποψη. Συμφωνώ όμως μαζί σου ότι δεν είναι κόσμιος όπως αναφέρεται από τον σχολιαστή, ο χαρακτηρισμός αυτών των ανθρώπων.
      Όσον αφορά τον φιλόσοφο Επίκουρο, εγώ προσωπικά ούτε θεωρώ τον εαυτό μου λόγιο, πολλώ μάλλον σοφόν. Και βεβαίως ουδέποτε ταύτισα τον εαυτό μου με αυτόν τον μεγάλο έλληνα. Από αγάπη και συμπάθεια για την θεωρία του, έδωσα το όνομά του στο blog. Εάν το είχα ονομάσει ''Καλλιγούλας'', θα εσήμαινε ότι έχω ταυτιστεί με τον Ρωμαίο Αυτοκράτωρα; 'Η ακόμη και ''Απόλλωνα'', θα το ''έπαιζα'' και θεός;

      Διαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΤΩΝ 6.55 ΠΡΩΤΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ "ΠΑΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ! ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ 2 και 3 ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ !!!!! ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΩΝ , ΕΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή