Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ''ΔΟΞΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ''... (αύριο η 2η ημέρα)


Στην Τελική Ευθεία

   Συνεδρίασε κανονικά και απρόσκοπτα σήμερα το Εφετείο Λαμίας όπως ήταν προγραμματισμένο, με το ''Δελφικό'' ενδιαφέρον για την δίκη, να είναι στα ύψη.  Όπως ήταν από καιρού γνωστό, σήμερα θα εξεκινούσε η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση ''Τουμπανάρια'', όπου κατηγορούμενοι είναι οι τέως Δήμαρχοι Νικ. Φουσέκης και Παν. Καλτσής, καθώς και η θυγατέρα του δευτέρου Ληδία Καλτσή.
   Μετά τα εισαγωγικά και διαδικαστικά κατά την έναρξη της δίκης, σειρά είχαν οι καταθέσεις των μαρτύρων, όπου ως γνωστόν, κυρίαρχη είναι και αναμένεται να είναι και καθοριστική για την έκβαση της δίκης, η κατάθεση του μάρτυρα κατηγορίας κου Στέλιου Σχοινά.  Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες μας, η ημέρα έκλεισε με την ολοκλήρωση της καταθέσεως του εν λόγω μάρτυρος.
  Αύριο η διαδικασία θα συνεχισθεί με τις καταθέσεις των υπολοίπων μαρτύρων, οι οποίοι, δεν είναι και ολίγοι.

  Τα μεταδοθέντα από ειδησεογραφικό μέσο της Λαμίας, περί τηλεφωνημάτων για τοποθετήσεις βομβών, εκκενώσεις του Δικαστηρίου για ελέγχους και για λιποθυμίες, δεν έχουν σχέση με το Εφετείο, αλλά με το Πρωτοδικείο Λαμίας.
Εν αναμονή των εξελίξεων.  ''Τουμπανάρια'' είναι αυτά, δεν είναι παίξε γέλασε!...

7 σχόλια:

  1. Νικολάκη πες αλεύρι το εφετείο σε γυρεύει……………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν, λέω... ΑΝ... αθωωθεί ο Φουσέκης....

    Πάλι Νικολάκη θα τον λέτε ή θα ξαναγίνει κ. Φουσέκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δα!... Η οποιαδήποτε δικαστική απόφαση (αυτό ισχύει και για τον οποιονδήποτε), δεν διορθώνει ή αποκαθηλώνει την πολιτική ιστορία του τέως Δημάρχου. Ούτε βεβαίως επαναφέρει την καλή ή κακή εκτίμηση των κατοίκων, προς το πρόσωπό του.
      Ειδικά για εμάς τους Ιτιώτες, ανεξαρτήτως δικαστικού αποτελέσματος, θα παραμείνει ως ο άνθρωπος ο οποίος χρησιμοποίησε την εξουσία η οποία του εδώθη, για να ταπεινώσει και να υπ'αναπτύξει την πόλη μας. Είναι νωπό ακόμη για να ξεχαστεί το ρηθέν από αυτόν εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, δίκην ''μεγαλοδύναμου'', ότι ''Η Ιτέα είναι από την φύση της μεταλλευτική περιοχή και έτσι θα παραμείνει!...''

      Διαγραφή
  3. Αυτά που λες εσύ φίλε τα είπε και ένας Γάλλος ...αν με αντιλαμβάνεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΠΟΡΟΣ..ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΤΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΜΟΝΙΑ !!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ, ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΕΛΑΔΙΚΑ. ΕΝΩ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΑ ΦΟΡΤΩΝΑΝ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΩΞΙΤΗ...
    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.., ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΒΑΛΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΚΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΣΕΚΗ..ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΟΤΙ, ΜΟΛΙΣ ΑΘΩΩΘΕΙ (ΛΟΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΛΙΩΝ ), ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΡΩΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΧΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΠΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OTAN ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή