Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;...


Άλαλα, μπάλαλα!...

   Μετά από τον ορυμαγδό των τελευταίων μηνών (για να μην ειπούμε των τελευταίων ημερών), μετά τον αποτροπιασμό του θεματικού αντιδημάρχου για τα οικονομικά κάποιας εποπτευόμενης πλέον από αυτόν Διευθύνσεως του Δήμου, μετά τις ...ολίγον (παλαιο)κομματικές παραλαβές αντιδημαρχιών
και βεβαίως εν αναμονή της αποφάσεως του Πρωτοδικείου για το ποιοί τελικά Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται, το Γραφείο Τύπου του Δήμου Δελφών έκρινε ότι το φλέγον και μοναδικό θέμα από ενάρξεως της νέας λειτουργίας του είναι, τι θα γίνει εάν βρέξει, κατά την παρουσίαση του αφιερώματος στην ζωή του Μάνου Χατζιδάκι!!!...
Έ, τώρα ησυχάσαμε!...  Η αξιολόγηση των τρεχόντων θεμάτων (ολόκληρου του Δήμου και όχι μόνον της Αμφίσσης) και η ανάλογη αντιμετώπισή τους, είναι σε καλά χέρια!...  Τι άλλο να προσθέσουμε εμείς;
   Άντε και με το καλό σε Δελτίο Τύπου, όταν λόγω πιθανών δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα πρέπει να μεταφερθεί η μουσική παράσταση της κυρίας(!) Ευγενίας Μανωλίδου (της γνωστής οικογενείας...), με τον τίτλο ''Όλα έξω!'', από το αμφιθέατρο ''Φρύνιχος'', στην Καφετέρια ''Ο Πλάτανος''....
Τι έχουμε να ζήσουμε ακόμη, σε ετούτον εδώ το ταλαίπωρο, αλλά με ιστορικό όνομα  Δήμο...

***************************************

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                   ΑΜΦΙΣΣΑ 09.09.2014
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021


Α.Δ.Τ.: /2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Παρουσίαση της εκδήλωσης: «Ο Μάνος των ονείρων μας – Αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Μάνου Χατζιδάκι» στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας, την Παρασκευή 12/09/2014, ώρα 20:30».

Σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση με τίτλο: «Ο Μάνος των ονείρων μας – Αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Μάνου Χατζιδάκι», που εντάσσεται στα φετινά «ΦΩΚΙΔΑ», θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας, την Παρασκευή, 12/09/2014 και ώρα 20:30, αντί στην συνοικία της Χάρμαινας, λόγω πιθανών δυσμενών καιρικών συνθηκών.


Από το Γραφείο Τύπου

******************************************

Ανανέωση 4:52' μ.μ.
Για τον σχολιαστή μας 3:57' μ.μ.


4 σχόλια:

  1. Ο Δήμος ενημερώνει τους πολίτες για την τροποποίηση μιας ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ εκδήλωσης, την οποία κληρονόμησε έτσι κι αλλιώς από την προηγούμενη δημοτική αρχή.
    Θα ήταν δηλαδή καλύτερα να μην ειδοποιηθεί κανένας και να πήγαιναν οι ενδιαφερόμενοι στη Χάρμαινα και να μην έβρισκαν κανέναν εκεί?
    Επίκουρε, σε είχα για δίκαιο, αλλά τελικά είσαι επαγγελματίας αντιπολιτευτής γκρινιάρης και τίποτα άλλο!
    Η κακία θα σου μείνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντί απαντήσεως, σας παραπέμπουμε στην επίσημη αφίσα των ''Φωκικών 2014'', όπου όπως γράφει, οργανωτής είναι η Δημοτική Ενότητα Αμφίσσης και όχι ο Δήμος Δελφών.
      Συνεπώς, για οποιαδήποτε διαφοροποίηση των εκδηλώσεων και του προγράμματος των ''Φωκικών'', υπεύθυνη για την ενημέρωση του κοινού, ήταν μόνον η Δ.Ε. Αμφίσσης.
      Εξ άλλου τα ''Φωκικά'' λαμβάνουν χώρα, μόνον εντός της Δ.Ε. Αμφίσσης και όχι εντός ολοκλήρου του Δήμου Δελφών, για να υποθέσουμε ότι έχει την υποχρέωση ενημέρωσης το Γραφείο Τύπου του Δήμου.
      Τα περί επαγγελματικής αντιπολιτεύσεως, δεν μας αφορούν, καθόσον δεν πολιτευόμεθα. Γκρινιάρηδες όμως, ναι, είμαστε.

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!
      ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!
      9 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ!
      ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
      ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ? ΑΚΟΥΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ? ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ?
      ΠΩΣ ΘΑ ΘΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ?

      Διαγραφή
  2. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Μ.........ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή