Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΕΝΕΤΟΠΙΣΘΗ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣΑ ΓΙΑΦΚΑ-ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΟ ΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ!

Ο πονεμένος!..
   Ένα τυχαίο περιστατικό, εστάθη η αφορμή για να εντοπισθεί μια τεράστια ποσότητα λιπώδους ιού, η οποία ποσότητα περιφέρεται ανάμεσά μας τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να γνωρίζει την ύπαρξή της, ακόμη και ο διακινητής της!...
Πιό συγκεκριμένα :
   Σήμερα το πρωΐ, επεσκέφθη τον γνωστό ιατρό-τοπογράφο της περιοχής μας, απόφοιτον του Πανεπιστημίου Columbia των ΗΠΑ, τον Dr Γεράσιμο Καπρέλη, ο εικονιζόμενος (και μη κατονομαζόμενος) επιφανής συνδημότης μας, αιτούμενος την εξέτασή του από τον ιατρό.
Καθ' όσον, όπως ο ίδιος ανέφερε, αισθανόταν ένα σφίξιμο στην άνω αριστερά περιοχή της κοιλίας του.  Σύμφωνα δε με την ομολογία του, είχε (κυριολεκτικά) υπερ-γευματίσει με το πρωϊνό του ρόφημα και εσκέφθη να τον εξετάσει καλού-κακού και ένας ειδικός εντερο-κολπολόγος ιατρός, καθ' όσον διάγουμε ημέρες χαλεπές και ιούς φέρουσες.

   Εδώ να σημειώσουμε ότι ο εκ Παναιτωλίου Αιτωλοακαρνανίας ορμώμενος Dr Γεράσιμος Καπρέλης, έχει ενταχθεί εθελοντικά στην ομάδα ελέγχων της περιοχής μας, για την ανίχνευση κρουσμάτων αδυναμίας, λόγω του κορωνοϊού.

   Η λεπτομερής και επισταμένη εξέταση του ιατρού στον ειδικά διαμορφωμένο και αποστειρωμένον χώρο του εξωτερικού ιατρείου του (πλυσταριό), απέδειξε ότι εντός της κοιλίας του εξεταζομένου, είχε εναποτεθεί μια μεγάλη ποσότητα λιπαρών μορίων-ιών (περίπου 13,5 κιλά).  Ελήφθησαν δείγματα και εστάλησαν για περαιτέρω εξετάσεις, 
- στο Εθνικό Κέντρο Παχυσαρκίας, 
- στο Κέντρο Διαστημικών Ερευνών "MASA", 
- στο Γευσιοδιαγνωστικό Εργαστήριο "Ο Μούκας" και 
- σε ένα κεμπαπτζίδικο της οδού Αθηνάς στην Αθήνα.

Έως ότου έλθουν τα αποτελέσματα, ο Dr Γεράσιμος Καπρέλης συνέστησε στο εξεταζόμενον (και μη κατονομαζόμενον) συνδημότη μας, να αποστειρώνει με τσίπουρο Χαλκιδικής "Ο Άγιος Μάμας", οτιδήποτε μέσω του στόματός του το εναποθέτει, στην "πονεμένη" του περιοχή.
Διότι όπως είπε, "διανύουμε την 1η Απριλίου"!
Και την σαρακοστή, θα προσθέταμε εμείς.


4 σχόλια:

  1. Τπάρχει περίπτωση άμεσης μετάδοσης της ασθένειας του πάσχοντος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως, εχει μεταδοθει προ πολλου (και οχι μονο καραντινας!!)

      Διαγραφή
  2. Αφού υπάρχει θέμα μετάδοσης της ασθένειας από τον συγκεκριμένο κύριο τότε κινδυνεύει ο μισός γυναικείος πληθυσμός της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τύφλα νάχει ο Τατσόπουλος που είχε π...... , κατά τα λεγόμενά του,τη μισή Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή