Τρίτη 21 Απριλίου 2020

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΩΚΙΔΟΣ : ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΩΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 20/4/20

Παρακαλούνται οι πολίτες Ιτέας και Κίρρας που επιθυμούν να εναποθέσουν, πλάι στους κάδους του Δήμου Δελφών του παραλιακού μετώπου, ογκώδη απορρίμματα και κλαδιά, να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες καθαριότητας της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας προκειμένου να ενημερωθούν για την ημέρα της αποκομιδής τους.

Η απόθεση κάθε μορφής απορριμμάτων στην παραλία, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τους αρμόδιους, ρυπαίνει το περιβάλλον, εμποδίζει την ελεύθερη κυκλοφορία και εγκυμονεί κινδύνους για πεζούς κάθε ηλικίας.

Η υπηρεσία καθαριότητας του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας λειτουργεί σε καθημερινή βάση ενώ σε συνδυασμό με την ατομική ευθύνη, μπορούμε να πετύχουμε τα καλύτερα για την παραλία μας!

Εκ του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας


2 σχόλια:

  1. Μήπως να αποφάσιζαν οι προυχοντες την μεταφορά τής λαϊκής στην μαρίνα που έχει τεράστιο χώρο και θα τηρηθούν κσλυτερα μέτρα ασφαλείας; Γιατί ο στρατηγός Χαρδαλιας αποφασισε κιαλλο κλεισιμο χτες. Βέβαια η πρώτη απόφαση για τις λαϊκές διδάσκεται στις σχολές πολεμου. Μείωσε τους πωλητές στο μισό, αλλά οι αγοραστές παρέμειναν ίδιοι. Έτσι πεφτουν διπλάσιοι σε κάθε πωλητή και μετά λέει εισυε πολλοί την κλείνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ?
    ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ?
    ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ?
    ΕΠΙΚΟΥΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ? ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή