Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ (αντιδήμαρχος) vs ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (αντιπολίτευση) : ΠΕΡΙ ΤΟΥ "Α.ΤΡΙΤΣΗΣ" (πρόγραμμα)

  ΑΜΦΙΣΣΑ 10.05.2021

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

Α.Δ.Τ.: 36/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση στο από 8.5.21 δημοσίευμα του επικεφαλής της παράταξης ‘Ανανεωτικής Δύναμης Δ. Δελφών’ κ. Λουκά Αναγνωστόπουλου σχετικά με το πρόγραμμα ‘Α. Τρίτσης’ και την πρόσκληση Νο 6 με τίτλο ‘Αστική Αναζωογόνηση’.


Είναι αναμενόμενο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος, να μας κατηγορεί ότι χάσαμε τόσα εκατομμύρια, επειδή –όπως ισχυρίζεται- υποβάλαμε πρόταση χαμηλότερη οικονομικά, από αυτή που μας έδινε το δικαίωμα η πρόσκληση.

Είναι αναμενόμενο, αλλά όχι λογικό, γιατί προφανώς δεν γνωρίζει ούτε ενημερώνεται επαρκώς, ότι το πρόγραμμα είναι ανταγωνιστικό, η ωριμότητα προτάσσει την ένταξη των έργων και έχει μέγιστο πλαφόν.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, αν είχαμε εξαντλήσει το όριο των 10 εκ., όπως ισχυρίζεται ότι θα έκανε ο ίδιος, θα έμεναν εκτός προγράμματος άλλα πολύ σημαντικά έργα, όπως ύδρευσης, αναβαθμίσεις σχολείων, smart cities κ.λ.π., αφού τα χρήματα δεν θα επαρκούσαν για τις υπόλοιπες 13 προσκλήσεις του προγράμματος ‘Α. Τρίτσης’.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε τις πολιτικές μας επιλογές και τον προγραμματισμό μας και κάνουμε πράξη από την πρώτη στιγμή, αυτά που άλλοι άφησαν 5 χρόνια ημιτελή ή στη θεωρία…


Γεώργιος Τσατσαρώνης

Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου