Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ - Πρόσκληση

Ο Περιφερειακός της Μαρίνας

    Συνέρχεται (με τηλεδιάσκεψη) το απόγευμα (19:00')  της Δευτέρας 24ης Μαΐου 2021, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών, σύμφωνα με την αναδημοσιευόμενη και από εμάς Πρόσκληση της Προέδρου του.  Στην δε Ημερήσια Διάταξή του περιλαμβάνονται 23 θέματα προς συζήτηση, εκ των οποίων το 1ον είναι, η ...παγιωμένη ανά μήνα αναμόρφωση του Προϋπολογισμού, του τρέχοντος έτους.

  Από τα θέματα ξεχωρίζει η έναντι πάσης θυσίας και κόστους δημιουργία της ...εθνικής οδού, η οποία θα οδηγεί τουρίστες και λοιπούς, από την οδική

διασταύρωση προς την Αγία Ευθυμία, έως το κάστρο της Αμφίσσης (7ον θέμα).  Δεν θα την ονομάζαμε (εμείς) Περιφερειακή οδό, μιάς και τα διοχετευόμενα προς αυτήν οχήματα, δεν θα παρακάμπτουν την Άμφισσα.  Απλά θα καταλήγουν στο κάστρο της...

Μια ώρα ενωρίτερα (18:00'), θα έχει προηγηθεί η συζήτηση σε ξεχωριστή συνεδρίαση, για την έγκριση του Ισολογισμού του οικονομικού έτους 2016.

 **************************

Συζήτηση για την έγκριση Απολογισμού, Ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως του οικονομικού  έτους 2016



**************************************

Η Ημερήσια Διάταξη του Τακτικού Δ.Σ.






1 σχόλιο:

  1. Τον ματιάσαμε τον καπετάν Μήτσο του οποίου η λάντζα έπαθε ζημιά κατά την διάρκεια μεταφοράς προσκυνητών στο νησάκι Άγιος Κωνσταντίνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή