Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

"ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2021" : ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

Βοηθήστε στη λαχειοφόρο αγορά για τα 

ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2021

Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ, οι εκδηλώσεις που πήραν το όνομά τους από τον γνωστό Αγιαθυμιώτη λογοτέχνη Γιάννη Σκαρίμπα, συνεπή στην κατ’ έτος συνάντησή τους με όσους τα έχουν αγαπήσει και τα περιμένουν, θα δώσουν και φέτος, για 27η συνεχή χρονιά,  το «παρών» στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Φωκίδας, από τις 3ι Ιουλίου έως τις 15 Αυγούστου, στην Αγία Ευθυμία.

Οι επικρατούσες συνθήκες μας υποχρεώνουν να προσαρμόσουμε τις εκδηλώσεις μας ώστε το πρόγραμμα να είναι πλούσιο μεν ασφαλές δε.

Ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών «ο Άγιος Ευθύμιος», αναζητώντας πηγές χρηματοδότησης των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ 2021 και λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες των πολιτών, αποφάσισε τη διενέργεια λαχειοφόρου αγοράς με συμβολική τιμή λαχνού. Όπως κάθε χρόνο, θα κληρωθούν πολλά και καλά δώρα και η τιμή του λαχνού είναι μόλις 2 € ούτως ώστε να μπορούν να αγοράσουν όλοι. Δίνοντας από λίγα οι πολλοί μπορούμε να πετύχουμε αρκετά.

Ζητάμε την βοήθεια όλων ώστε τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ να διατηρήσουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βοηθήσει κανείς στην επιτυχία της λαχειοφόρου αγοράς. Μπορείτε να πάρετε μπλοκ με λαχνούς και να τους διαθέσετε σε γνωστούς και φίλους, μπορείτε να προσφέρετε δώρα ή να αγοράσετε οι ίδιοι λαχνούς. Για όσους θέλουν να βοηθήσουν διαθέτοντας λαχνούς ή προσφέροντας δώρα το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 2103250354 και το e-mail του Συλλόγου: info@agiathimia.com Φυσικά λαχνοί θα διατίθενται και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Φέτος χρειαζόμαστε τη στήριξή σας περισσότερο από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου