Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΗΣ

 
                                 ΑΜΦΙΣΣΑ 24.05.2021

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Α.Δ.Τ.: 44/2021


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έναρξη δημόσιας διαβούλευσης για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Άμφισσας


Ξεκινά σήμερα Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 η δημόσια διαβούλευση για τη «Μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη της Άμφισσας».

Η μελέτη αξιοποιεί και στηρίζεται στη συλλογή στοιχείων, στις απογραφές, στις μετρήσεις και στην αντίστοιχη επεξεργασία που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσίας με τίτλο «Υπηρεσία συμβουλευτικής υποστήριξης σε θέματα βελτίωσης των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στης Άμφισσας», και ανατέθηκε από το Δήμο Δελφών με την από 29.6.2020 Σύμβαση (ΑΔΑΜ: 20SYMV006967853 2020-07-03) στην εταιρεία «ΜΣΜ-Μαυρογεώργης & Συνεργάτες Μελετητική Ι.Κ.Ε.».

Κανόνες και όροι για την Ηλεκτρονική Διαβούλευση

1) Η Ηλεκτρονική Διαβούλευση ξεκινάει τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 και περατώνεται την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021. Διεξάγεται μέσω της σχετικής πλατφόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Δελφών (www.dimosdelfon.gr) και συγκεκριμένα στη διεύθυνση

http://www.dimosdelfon.gr/egov/index.php/diavoylefsi/8-anoixtes-se-sxoliasmo/32-meleti-kykloforiakon-rythmiseon-stin-poli-tis-amfissas

2) Δικαίωμα συμμετοχής στη Διαβούλευση και υποβολής παρατηρήσεων, σχολίων και προτάσεων έχουν όλοι οι κάτοικοι και οι δημότες του Δήμου Δελφών καθώς και όσοι διατηρούν επιχείρηση στην Άμφισσα, έστω κι αν διαμένουν εκτός των ορίων αυτής.

3) Στη διαδικασία της Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης δεκτές θα γίνονται μόνο επώνυμες γραπτές παρεμβάσεις.

4) Απαραίτητα στοιχεία για τη συμμετοχή στην Ηλεκτρονική Διαβούλευση είναι: Όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).Από το Γραφείο ΔημάρχουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου