Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ Α'ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΦΩΚΙΔΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας ευχαριστεί θερμά τον κ. Αλέξανδρο Κυριακίδη, Αντιπρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Φωκίδας, τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Φωκίδας, κο Σπυρίδωνα Τζαμτζή – μέλος του Δ.Σ. και κα Ευσταθία Κατσίμπρα – ιατρό, καθώς και την κ. Σοφία Αθανασοπούλου, Προϊσταμένη της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, που με ιδιαίτερη προθυμία ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της υπηρεσίας μας, όσον αφορά στη διενέργεια σειράς τηλεδιασκέψεων (από 25 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2020) με σκοπό την ενημέρωση των εκπαιδευτικών και των γονέων μαθητών όλων των σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειάς μας, σχετικά κυρίως με την πρόληψη, αλλά και την αντιμετώπιση ύποπτων ή/και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού covid-19 στα σχολεία.

Με την επιστημονική τους κατάρτιση, τις εξαιρετικά εμπεριστατωμένες εισηγήσεις τους και τις επεξηγηματικές απαντήσεις τους στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων, συνέβαλαν καθοριστικά στην προσπάθεια της Διεύθυνσής μας να ενημερώσει και να θωρακίσει τη σχολική κοινότητα του νομού μας απέναντι στον covid-19, προτείνοντας τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης, αλλά και να προετοιμάσει τους εμπλεκόμενους, όσο το δυνατό καλύτερα, για να διαχειριστούν με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα ενδεχόμενη εμφάνιση κρούσματος στα σχολεία.

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε η διαρκής και υπεύθυνη συνεργασία όλων, ιατρών, πολιτών και φορέων, βασισμένη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, είναι ο μοναδικός σίγουρος τρόπος για να νικήσουμε την πανδημία και να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία.

Προσβλέποντας στη συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας μας, τους ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στο λειτούργημα που επιτελούν.

Η Διευθύντρια Δ/νσης Π.Ε. Φωκίδας

Αμαλία Β. Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου