Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΩΔΕΙΑ ΑΜΦΙΣΣΗΣ & ΙΤΕΑΣ : ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017 - 2018


ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΩΔΕΙΑ
Α) «ΜΗΤΣΑΚΕΙΟ» ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
Δ/ΝΣΗ : Ν. Κορδώνη 1 Τ.Κ. : 33 100 ΤΗΛ. : 22650-29135

Β) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΙΤΕΑΣ
Δ/ΝΣΗ : Μεταμορφώεως 10 Τ.Κ. :33200
ΤΗΛ. : ΤΗΛ 2265 0 35366

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΩΔΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ
ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-18
Τα Δημοτικά Ωδεία του Δήμου Δελφών Α) «Μητσάκειο» Δημοτικό Ωδείο Άμφισσας και Β) Δημοτικό Ωδείο Ιτέας έχουν καθιερωθεί με το υψηλό επίπεδο παροχών τους και κατέχουν σημαντική θέση ανάμεσα στα γνωστότερα Ωδεία της χώρας.
Έχουν μακρόχρονη και διακεκριμένη παρουσία στην πόλη, παράλληλα με την πολιτιστική ιστορία της. Με την έκτοτε υποστήριξη του Δήμου Άμφισσας και Δήμου Ιτέας διευρύνθηκαν και αναπτύχθηκαν σε ένα εύρωστο εκπαιδευτικό ίδρυμα, όπου η κλασσική μουσική συναντά τα σύγχρονα ρεύματα συμπορεύεται με την παραδοσιακή και βυζαντινή μουσική και την τζαζ .
Στα Δημοτικά Ωδεία του Δήμου Δελφών καλύπτεται όλο το φάσμα της μουσικής εκπαίδευσης με αρχή τη σχολική και προσχολική ηλικία όταν οι νότες μαθαίνονται σαν λέξεις και κίνηση. Μια πορεία που καταλήγει στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων μουσικών, ικανών να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του επαγγελματικού χώρου
Τα Δημοτικά Ωδεία του Δήμου Δελφών ενθαρρύνουν τους σπουδαστές τους να δημιουργήσουν επαγγελματικούς στόχους ως μέλη μουσικών συνόλων, σολίστ, συνθέτες, ενορχηστρωτές, δάσκαλοι. Τα Δημοτικά Ωδεία πετυχαίνουν να δημιουργούν θεσμούς πολιτισμού και επικοινωνίας μέσω της τέχνης στην πόλη και είναι βασικός παράγοντας εξέλιξης της τοπικής κοινωνίας την οποία υπηρετεί.
Οι σπουδαστές των Δημοτικών Ωδείων του Δήμου Δελφών έχουν επιτυχίες και παρουσίες σε εξετάσεις, πτυχία, σεμινάρια και συναυλίες.
«ΜΗΤΣΑΚΕΙΟ» ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ 
& ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΙΤΕΑΣ.
· Υπεύθυνη και αναγνωρισμένη μουσική εκπαίδευση . Ειδικευμένοι καθηγητές .
· Επαγγελματικός προσανατολισμός, προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα τμήματα Μουσικών Σπουδών των Τ.Ε.Ι. και Α.Ε.Ι. της Ελλάδας καθώς και των ξένων Πανεπιστημίων.
· Υποτροφίες , χαμηλά δίδακτρα, εκπτώσεις.
· Χώροι εξοπλισμένοι με άρτιας ποιότητας όργανα.
· Μουσική βιβλιοθήκη
· Αίθουσα για συναυλίες, σεμινάρια και κονσέρτα.
· Διοργάνωση συναυλιών των μαθητών όλων των ηλικιών σε σύνολα μουσικής δωματίου , σόλο εμφανίσεις, συναυλίες χορωδίας Νεανικού Φωνητικού Συνόλου, συναυλίες φωνητικής μουσικής , σύνολα μοντέρνας μουσικής.
· Ανταλλαγές συναυλιών-ταξίδια μέσω του δικτύου πόλεων των Δημοτικών Ωδείων.
· Σεμινάρια και συναυλίες σημαντικών καλεσμένων καλλιτεχνών.
· Επιτροπές για τις κατατακτήριες, πτυχιακές, διπλωματικές εξετάσεις καταξιωμένων καλλιτεχνών στον εκπαιδευτικό χώρο.
· Εκπαιδευτικά ταξίδια για ακρόαση επιλεγμένων συναυλιών.

· Οι εγγραφές αρχίζουν 1 Σεπτεμβρίου 2017. Επίσης τον Σεπτέμβριο λειτουργούν τα τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για την προετοιμασία των κατατακτηρίων και εισαγωγικών εξετάσεων.
  1. Μητσάκειο Δημοτικό Ωδείο Άμφισσας Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00 – 20:00 Τηλ. 2265 0 29135 E-mail: dim.odeioamfissas@gmail.com
  2. Δημοτικό Ωδείο Ιτέας Δευτέρα έως Πέμπτη 15.00 - 19.00 Παρασκευή 10:00 – 14:00 Τηλ/Fax 2265 0 35366 E-mail: odeioiteas@gmail.com

Ο διευθυντής των Δημοτικών Ωδείων
του Δήμου Δελφών

Dr. Prof. Ευστάθιος Δημ. Αρβανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου