Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ (από την Φωκίδα) 'ΑΚΟΝΤΕΣ ...ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ (στο ανατολικό Αιγαίο)


Είναι δυνατόν;...

   Σύμφωνα με την παρακάτω αναδημοσι- ευόμενη ανακοίνωση της Ενώσεως Αστυ- νομικών Υπαλλήλων Φωκίδος και επίσης σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, συμβαίνει το εξής καταπληκτικό :
   Αρκετοί Αστυνομικοί υπηρετούντες σε Αστυνομικά Τμήματα της Φωκίδος και με τις οικογένειές τους εγκατεστημένες σε πόλεις του Νομού μας, έχουν αποσπασθεί σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου, λόγω των ειδικών αναγκών οι οποίες έχουν δημιουργηθεί εκεί, εξ αιτίας του γνωστού προβλήματος των προσφυγικών και λαθρομεταναστευτικών ροών στα νησιά μας.
Αυτό δε συμβαίνει και με ικανό αριθμό Αστυνομικών από ολόκληρη την Ελλάδα. Λογικό και επιβεβλημένο, προκειμένου να προστατευθούν κάτοικοι, περιουσίες και ανθρώπινα δικαιώματα, καθώς επίσης και για να τηρηθούν οι Διεθνείς Συνθήκες και η έννομη τάξη.
   Ήδη η διαδικασία των αποσπάσεων, έχει ξεπεράσει την διετία, με αποτέλεσμα οι αποσπασμένοι Αστυνομικοί στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, να έχουν υπερβεί τα όριά τους. Τόσον τα ψυχοσωματικά, όσον (και κυρίως) τα οικονομικά. Διότι, όπως προκύπτει και από την ανακοίνωση των Αστυνομικών Φωκίδος, αυτοί οι άνθρωποι πηγαινοέρχονται στην Φωκίδα, σιτίζονται και στεγάζονται στα νησιά, με δικά τους χρήματα!... Δηλαδή, είτε με δικά τους χρήματα, είτε με δανεικά, έχουν καταστεί χωρίς την θέλησή τους, ...τουρίστες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου!...
Διαφαίνεται λύση” λένε οι Αστυνομικοί Φωκίδος, μετά από την συνάντησή τους με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Το οποίον μεταφράζεται :
- ή θα τους δοθούν τα προβλεπόμενα εκ του νόμου χρήματα για να πληρώσουν και να συνεχίσουν να πληρώνουν τα έξοδα παραμονής τους στα νησιά
- ή θα σταματήσουν οι αποσπάσεις, με ταυτόχρονη εξόφληση των ήδη δημιουργηθέντων χρεών αυτών των ανθρώπων.
Και η προθεσμία λήγει την ερχομένη εβδομάδα.


Η Ανακοίνωση
********************************

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ 27ου ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ κ.ΤΟΣΚΑ ΝΙΚΟΛΑΟ.
ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ Η ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ. 
ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ κ.ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΑΦΕΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΥΧΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου