Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ (Δελτίο Τύπου του Δημάρχου)


Την επομένη μιας ληστείας...

   Τι μας λέγει εδώ ο Δήμαρχος; Και για ποιόν λόγο ένοιωσε αυτήν την ώρα, την επιθυμία να ...επικοινωνήσει μαζί μας και να μας γνωστοποιήσει την ικανοποίησή του; Αναφερόμαστε στο Δελτίο Τύπου της 7ης Σεπτεμβρίου 2017 το οποίο υπογράφει ο ίδιος ο Δήμαρχος, θεωρώντας ότι ο ...ενθουσιασμός του για την επιβεβαίωση της αποτυχίας της Δημοτικής Αρχής στο να διαχειρισθεί την υλοποίηση του έργου “Αποπεράτωση αποχετευτικού δικτύου Κίρρας – Αναβάθμιση Βιολογικού Ιτέας”, θα πρέπει να κοινοποιηθεί στους αμνήμωνες κατοίκους της Ιτέας και της Κίρρας.

Εν ολίγοις : Την ανικανότητα του Δημάρχου και των Υπηρεσιών του Δήμου να υλοποιήσουν το πολύπαθο έργο, καθώς επίσης και την επέμβαση ωσάν από μηχανής θεού του Περιφερειάρχη, “σώζωντας” κυριολεκτικά το ήδη απενταχθέν από την χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ έργου, αναλαμβάνοντας την χρηματοδότησή του μέσω προγράμματος της Περιφερείας, προσπαθεί να μετατρέψει με αυτό το Δελτίο Τύπου ο Δήμαρχος, σε “θρίαμβο” της ...φαντασμαγορικής θητείας του!
Τώρα, το εάν εμείς γνωρίζουμε το γιατί και πώς έφθασε σε αυτήν την κατάσταση το έργο, μάλλον θέλει να το αγνοεί ο Δήμαρχος. Για αυτό και ...ικανοποιείται!

Τι μας έλαχε ωρέ πατριώτες!...”

*********************************************


ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

                     ΑΜΦΙΣΣΑ, 07/09/2017






Α.Δ.Τ.: 59/2017
ΘΕΜΑ:  «Ένταξη του έργου ολοκλήρωσης του αποχετευτικού δικτύου Κίρρας και της αναβάθμισης των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων της Ιτέας στο Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020»


Την ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» του έργου ολοκλήρωσης του αποχετευτικού δικτύου Κίρρας και της αναβάθμισης των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων της Ιτέας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.


Η πράξη «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΙΡΡΑΣ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΙΤΕΑΣ», συνολικής δαπάνης 2.405.757,66 ευρώ, εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου της Περιφέρειας για τα έργα προστασίας του περιβάλλοντος και διαμόρφωσης σύγχρονων συνθηκών υγιεινής για τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας.


Με το συγκεκριμένο έργο ολοκληρώνεται το αποχετευτικό δίκτυο της Κίρρας και αναβαθμίζονται, αλλά και επεκτείνονται οι εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων της Ιτέας με δυνατότητα εξυπηρέτησης 12.000 κατοίκων.


Το έργο της Αποχέτευσης Κίρρας προβλέπεται να συνεχίσει άμεσα τις εργασίες του, ενώ για το έργο της Αναβάθμισης του Βιολογικού Καθαρισμού Ιτέας ο Δήμος Δελφών έχει ήδη ολοκληρώσει τις διαγωνιστικές διαδικασίες και τα αρμόδια όργανά του έχουν αναδείξει μειοδότη, ώστε άμεσα πλέον οδηγούμαστε σε συμβασιοποίηση και εκτέλεση του έργου.


Ως Δήμαρχος Δελφών δηλώνω την ιδιαίτερη ικανοποίησή μου, που μια πολυετής προσπάθεια του Δήμου μας φτάνει σήμερα στο επιθυμητό αποτέλεσμα, χάρη στη σοβαρή δουλειά των στελεχών μας, καθώς ακόμη οφείλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τη Διαχειριστική της Αρχή, που εξέδωσε ειδική ονοματισμένη πρόσκληση για τα συγκεκριμένα έργα και προχώρησε γρήγορα στην αξιολόγηση της πρότασής μας, η οποία βέβαια υποβλήθηκε (για ακόμη μια φορά) πρώτη και κρίθηκε επιλέξιμη.


-----------------------------------------------------------------------------------------------


Ο Δήμαρχος Δελφών

Αθανάσιος Ηλ. Παναγιωτόπουλος  

1 σχόλιο:

  1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΚΟΥΡΕ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΕΝΤΑΧΤΗΚΕ ΤΟ 2012 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;;; ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ (Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ), Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΌ ΌΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή