Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΤΗΣ ''ΕΞΩ'' ΕΛΛΑΔΟΣ


Καθιέρωσε τα ελληνικά ώς τη μόνη ξένη γλώσσα διδασκαλίας

Η Ελληνικής καταγωγής διευθύντρια σε σχολείο του Χάρλεμ, Πανωραία Παναγιωσούλη, κατάφερε να καθιερώσει τα ελληνικά, ως τη μόνη ξένη γλώσσα διδασκαλίας στο πρότυπο σχολείο της.
Σύμφωνα με την Πένι Παναγιωσούλη, "Δεν πρόκειται απλά για διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας, ξεκομμένη από το περιβάλλον της. Δείχνουμε τη σχέση των ελληνικών με διάφορα πράγματα στον κόσμο. Χάρη στη νέα τεχνολογία ο κόσμος έχει γίνει επίπεδος. Οι μαθητές μας, μέσω τις διδασκαλίας των ελληνικών και διαφορετικών πολιτισμών, θα αναπτύξουν μεγαλύτερη εκτίμηση για το ποιοι πραγματικά είναι".

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τη διδασκαλία των Ελληνικών απλά ως ξένη γλώσσα, με το βάρος στη γραμματική, το λεξιλόγιο και κάποια στοιχεία πολιτισμού. Σημαντικό ρόλο έπαιξε, όπως λέει η κ. Παναγιωσούλη, και η δεκαήμερη εκδρομή 33 μαθητών του σχολείου και 19 συνοδών τους στην Ελλάδα, καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να δουν από κοντά όλα αυτά που διδάσκονταν στις τάξεις τους. 
(πηγή : crime.gr)

 : Το κείμενο παραθέτουμε, θλιβόμενοι ως ελλαδίτες, για την ''τύχη'' μας, να έχουμε ως Υπουργό Παιδείας έναν κατά φαντασίαν Μαρξιστή, του οποίου η ιδεολογία και η άποψη είναι : 
''Παρά φύσιν η διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών στην Ελλάδα!...''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου