Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ, ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ (συνειδήσεων)

Αντεπίθεση (εντυπώσεων)

  Αδυνατώντας να φωτογραφηθεί με το μη παραγόμενο έργο του και νοιώθοντας την ανάγκη της επικοινωνίας με το ...ποίμνιό του, έδωσε ‘’τόπο στην οργή’’ και με ‘’κρύα καρδιά’’, επήρε τον φωτογράφο και την ακολουθία του και επεσκέφθη το ‘’εργοτάξιο’’ στο ‘’Λαρνάκι’’ (έτσι λέγετε η περιοχή...), όπου η ‘’κακιά’’ εταιρεία, αποφάσισε να ...προστατέψει το περιβάλλον. 
   Η φωτογραφία καταμαρτυρά το γεγονός. Κι ο Hastings, ο προ μιας ημέρας τιμώμενος από τον ίδιον, την ίδια τοποθεσία έβλεπε και για την ελευθερία της εναυμάχισε.
  Ενημερώθηκε για την πρόοδο του έργου (όχι, δεν το επιθεώρησε) και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πολιτική της εταιρείας έναντι των εργαζομένων σε αυτήν και του περιβάλλοντος βεβαίως, βεβαίως...

Πως αλλάζουν οι καιροί... Και μάλιστα, πόσο γρήγορα.
Για τον Δήμαρχο γράφουμε...

*********************************

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                     ΑΜΦΙΣΣΑ, 27.09.2016
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021


Α.Δ.Τ.: 80/2016

ΘΕΜΑ: “ Ξενάγηση του Δημάρχου Δελφών στα έργα της “ΕΛΜΙΝ Ε.Β.” στην Ιτέα. ”


Τις εγκαταστάσεις της μεταλλευτικής εταιρείας «ΕΛΜΙΝ Ε.Β.» στην Ιτέα επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 26.09.2016, ο Δήμαρχος Δελφών, Θανάσης Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Ιτέας και Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Λιάνα Πιλάλα – Τσακίρη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας, Τζων Τάουνσεντ- Γουώρθ.

Κατά την επίσκεψη, τα στελέχη της ΕΛΜΙΝ ενημέρωσαν τους αιρετούς του Δήμου Δελφών για την εξέλιξη του έργου, με το οποίο υλοποιούνται οι όροι της εγκεκριμένης περιβαλλοντικής μελέτης για την εγκατάσταση και εν συνεχεία ξενάγησαν αυτούς στο χώρο που έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την ανισόπεδη διάβαση της εθνικής οδού, στην ήδη περατωθείσα ισόπεδη διάβαση εξόδου των οχημάτων, στον ολοκληρωθέντα εσωτερικό περιμετρικό δρόμο και στο ήδη εν λειτουργία πλυντήριο ελαστικών των φορτηγών οχημάτων, καθώς και στους διάφορους χώρους φυτοτεχνικής παρέμβασης που έχουν παραδοθεί.

Ο Δήμαρχος Δελφών εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των έργων και για την έγκαιρη εκτέλεση αυτών (πολύ πριν τις τεθείσες προθεσμίες) από την «ΕΛΜΙΝ Ε.Β.» και επεσήμανε ότι πρόκειται για παρεμβάσεις μεγάλης σημασίας για την περιβαλλοντική αναβάθμιση της πόλης της Ιτέας, αλλά και για την οδική ασφάλεια στον εθνικό δρόμο Ιτέας- Γαλαξιδίου.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Γραφείο Τύπου

2 σχόλια:

  1. Αιρετοί της γκάφας,της φάπας και της πλάκας!!
    Επιθεωρητές αλλοτρίων έργων και αναθεωρητές ιδίων λόγων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας κρατήσουν τα κράνη, θα χρειαστούν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή