Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΤΕΑΣ : ΘΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΤΕΑΣ – ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ «ΓΙΩΤΑ ΜΑΔΟΥΡΑ»

Γιορτή λήξης της Καλοκαιρινής εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016
«Μια καλοκαιρινή ανάμνηση»
Σάββατο 17/9/2016 στις 7μμ
Σας περιμένουμε όλους -γονείς και παιδιά- για … ένα φλας μπακ στις όμορφες και δημιουργικές στιγμές, που βιώσαμε το καλοκαίρι μέσα από τις δράσεις του προγράμματος που συντονίζει η Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδας με θέμα «ΓΙΝΕ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».
Στη διάρκεια της Γιορτής θα πρωταγωνιστήσουν τα χρώματα, τα χαμόγελα και φυσικά οι δημιουργίες των παιδιών, που έλαβαν μέρος στις δεκαπέντε (15) δράσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Η Αναστασία Βίλλα-Δαραδήμου, εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού, θα διαβάσει μια ιστορία που έγραψε για παιδιά με τίτλο «Λεωνίδα, πιες επιτέλους την πορτοκαλάδα σου!»
Επιπλέον, θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα στους μικρούς εξερευνητές, οι οποίοι τελικά έγιναν «εξερευνητές του κόσμου»!!!
Τέλος σας καλούμε να φτιάξουμε όλοι μαζί -γονείς και παιδιά- τον τοίχο με τις καλοκαιρινές αναμνήσεις. Δηλ. να γράψουμε κάποια ανάμνηση από το καλοκαίρι μαζί με κάποιο αντικείμενο πχ ένα κοχύλι, μια φωτογραφία, ένα εισιτήριο ακόμα και μια χαρτοπετσέτα…..
Την Παρασκευή 16/9 και το Σάββατο 17/9 στις 6 – 8μμ θα λειτουργεί στη Βιβλιοθήκη έκθεση με τις ζωγραφιές, τις κατασκευές, τα κείμενα και όλα όσα έφτιαξαν «οι καλύτεροι εξερευνητές του κόσμου» το καλοκαίρι!!!
Σας περιμένουμε!!
Ας γίνει η γιορτή αυτή αφετηρία για μια δημιουργική σχολική χρονιά!
Η Πρόεδρος
Της Επιτροπής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ιτέας Δήμου Δελφών
Αντιδήμαρχος Δήμου Δελφών Δ.Ε. Ιτέας

Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου