Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΕΡΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙΟΥ (έκθεση με ''Δελφικό'' ενδιαφέρον)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

7Ο ACRO QUALITY FESTIVAL
&
4Ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού

Ο Δήμος Δελφών σας ενημερώνει ότι στις 14,15 & 16 Οκτωβρίου 2016 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, θα πραγματοποιηθεί το 7Ο ACRO QUALITY FESTIVAL & 4Ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού.
Τα δύο αυτά μεγάλα γεγονότα απευθύνονται τόσο σε εξειδικευμένο εμπορικό κοινό και επαγγελματίες όσο και σε καταναλωτές και φίλους της γεύσης γενικότερα. Υπολογίζεται ότι τα φεστιβάλ θα επισκεφτούν περισσότερα από 15.000 άτομα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο: http://www.agroqualityexpo.gr/site/.
Στο πλαίσιο της 11ης/2016 συνεδρίασης του Διοικητικού Συνεδρίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας, αποφασίστηκε ομόφωνα η χρηματοδότηση, εκ μέρους της Π.Ε.Δ. του μεγαλύτερου κόστους της φιλοξενίας στο 7Ο ACRO QUALITY FESTIVAL & 4Ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού.
Η Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και οι επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή θα φιλοξενηθούν σε περίπτερο 74 τετραγωνικών μέτρων , όπου θα είναι εγκαταστημένος όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός.
Κατόπιν των ανωτέρω, καλούνται οι επιχειρήσεις του πρωτογενή τομέα που δραστηριοποιούνται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Δελφών και επιθυμούν να λάβουν μέρος στο 7Ο ACRO QUALITY FESTIVAL & 4Ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης Αλιείας & Κτηνοτροφίας Δ.Δελφών, τηλ 2265351121 ή στο τηλ 2231027368 (κ. Αποστόλου Δημήτριος , Π.Ε.Δ.).

Εκ του Δήμου Δελφών
Η Αντιδήμαρχος Δελφών
Αγροτικής Ανάπτυξης Αλιείας &
Κτηνοτροφίας

Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου