Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (για άλλη μια φορά)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡ/ΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΠΕ.ΠΥ.Δ. . ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΥΡ/ΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
ΠΡΟΣ
Μ.Μ.Ε.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


Σήμερα Τρίτη 02 - 08 - 2016 και περί Ω / 01:40 βραδινή, οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Ν. Φωκίδος κινητοποιήθηκαν για την αντιμετώπιση άλλης μίας πυρκαγιάς , στην ευρύτερη περιοχή Άμφισσας – Δελφών – Ιτέας.
Το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα από 23 – 07 – 2016 μέχρι σήμερα, οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Ν. Φωκίδος κλήθηκαν να επέμβουν σε συνεχόμενα συμβάντα αντιμετώπισης πυρκαγιών στην ανωτέρω αναφερόμενη περιοχή , ιδιαίτερα κατά τις νυχτερινές μεταμεσονύχτιες ώρες.
Όλα τα συμβάντα αντιμετωπίστηκαν άμεσα με την έγκαιρη και συντονισμένη κινητοποίηση των Πυροσβεστικών δυνάμεων της περιοχής μας και κατασβέστηκαν πλήρως πριν δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα.
Οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και το προσωπικό του Ν. Φωκίδος παραμένουν σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα και εκτελούνται περιπολίες σε όλη την περιοχή ευθύνης μας ενώ την διερεύνηση έχει αναλάβει το Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας..
Ευχαριστούμε θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδος για την συνδρομή της με περιπολίες, αλλά και για κάθε βοήθεια που παρέχει στο έργο της Υπηρεσίας μας.
Επίσης ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας , οι οποίοι αμέσως , ενημέρωσαν την υπηρεσία μας σε κάθε περίπτωση που αντιλαμβάνονταν πυρκαγιά , με αποτέλεσμα να κινητοποιείται άμεσα η υπηρεσία μας για την αντιμετώπιση αυτών και παρακαλούμε όλους να συνδράμουν στην περιφρούρηση και προστασία της ευρύτερης περιοχής , αλλά και του Παραδοσιακού Ελαιώνα.
Πρέπει όμως για ακόμη μία φορά να τονίσουμε και να επιστήσουμε την ΠΡΟΣΟΧΗ και την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλων των συμπολιτών μας σχετικά με τους καθαρισμούς των αγροτεμαχίων , ιδιαίτερα εντός του Ελαιώνα , προς αποφυγή πρόκλησης και εξάπλωσης πυρκαγιών , αλλά και για την προστασία τόσο των περιουσιών τους, αλλά και του περιβάλλοντος γενικότερα.

       - Ο -
Δ ι ο ι κ η τ ή ς

Ανδρέας Στεφ. Μωράτης
Αντιπύραρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου