Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

                                        ΑΜΦΙΣΣΑ, 24.08.2016
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 68/2016

ΘΕΜΑ: Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Δελφών προς τους Επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων


Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εισαγωγής για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια πρωτίστως σε όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος σε αυτή τη δύσκολη και επίπονη διαδικασία. Για τους μαθητές που πέτυχαν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση η επιτυχία αυτή είναι η ανταμοιβή τόσο της προσωπικής τους προσπάθειας αλλά και εκείνης των καθηγητών τους και των οικογενειών τους.

Τους παροτρύνω να αφοσιωθούν στις σπουδές τους με τον ίδιο ζήλο και να έχουν πάντα επιτυχίες στον απαιτητικό στίβο της ζωής. Ειδικά οι συμπατριώτες μας απέδειξαν ότι η Δημόσια Εκπαίδευση στην Φωκίδα παραμένει σε υψηλότατο επίπεδο παρά τις δύσκολες συνθήκες που ορίζει η έντονη οικονομική κρίση.

Στους μαθητές που δεν είχαν τα προδοκώμενα αποτελέσματα αξίζουν επίσης συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Η ζωή τους μόλις αρχίζει και όλες οι ευκαιρίες είναι μπροστά τους προκειμένου να αναπτύξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες και να υλοποιήσουν τα όνειρα και την αυτοπραγμάτωσή τους, συνεχίζοντας την προσπάθειά τους. Να γνωρίζουν ότι το βασικότερο όπλο για την επιβίωση και την πρόοδο είναι πάντα η επιμονή και η πίστη.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά και καλή πρόοδο σε όλους.

----------------------------------------------------------------------------------

Ο Δήμαρχος Δελφών
Θανάσης Παναγιωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου