Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ!... Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΕΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ!...

 
Πολιτικάντικο ''μπάλωμα''

    Ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας, με πάνω από μισόν αιώνα γραμμένη ιστορία μέσα σε θάλασσες και κολυμβητήρια, ο πολυνίκης όμιλος και ''κόσμημα'' της Ιτέας, ο μοναδικός Σύλλογος σε ολόκληρον τον Νομό με δύο σαλοτραπεζαρίες – βιτρίνες γεμάτες με κύπελλα και μετάλλια, αυτό το αθλητικό μελίσσι του υγρού στοιχείου, του οποίου τα ''κορνιζαρισμένα'' διπλώματα και οι έπαινοι των αθλητών του εάν συγκεντρωθούν όλα μαζί,
χρειάζονται ένα μικρό ...Σινικόν τείχος για να χωρέσουν ανηρτημένα, αυτός ο Ναυτικός Όμιλος λοιπόν, ο δικός μας, ο Ιτιώτικος Όμιλος, δεν βρήκε ούτε ένα στόμα φιλικό για να τον αναφέρει εχθές το βράδυ στην τελετή ενάρξεως του ιστιοπλοϊκού αγώνα Ιονίου 2016. Δεν υπήρξε ούτε ένας αιρετός να αναφερθεί στον προ 4 (τεσσάρων) ημερών άθλο των παιδιών του Ν.Ο.Ιτέας για την επική άνοδό τους στην Β' εθνική κατηγορία ανδρών της υδατοσφαιρίσεως. Και βεβαίως, δεν υπήρξε καμία αναφορά και από κανέναν για την προσφορά του Ομίλου στον ναυταθλητισμό, στην διαφήμιση της πόλεως και στην συνδρομή του στο οικονομικό, πολιτισμικό και αθλητικό γίγνεσθαι της Ιτέας. (Το πόσες ομάδες υδατοσφαιρίσεως και από πόσα Κράτη έχουν παρελάσει από την Ιτέα, είναι αντικείμενο ερεύνης για έναν Σαλωνίτη ή για μια Χρισσαϊτισσα, αλλά όχι για έναν Ιτιώτη)

    Απεναντίας, εκλήθη να παραλάβει βραβείο ο εκπρόσωπος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Γαλαξειδίου, για την προσφορά του στον ναυταθλητισμό. Επί της εξέδρας, στην Ιτέα, παρουσία της Υπουργού Τουρισμού, του Δημάρχου Δελφών, της αντιδημάρχου Δ.Ε. Ιτέας και του προέδρου του Ι.Ο.Πατρών.

    Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ποια είναι η προσφορά του Ι.Ο.Γαλαξειδίου και σε τι συνίσταται, έτσι ώστε να προκαλέσει την βράβευσή του στην εχθεσινή βραδιά, στην αφιερωμένη στην Ιτέα. Όπως δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τίνος ή ποιας ''αρμοδίου'' ήταν η έμπνευση και η επιβολή αυτής της ένθετης βραβεύσεως.
Μας θλίβει όμως η συμπεριφορά όλων αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι αγνοούν επιδεικτικά και εσκεμμένα την πόλη και την ιστορία της.
Και προφανώς, κάποιος/κάποιοι, θα ''εσφύριξαν'' στον Δήμαρχο το ατόπημα και αυτός εθεώρησε πρέπον να ''μπαλώσει'' το μισό λάθος εκ των υστέρων, με ένα συγχαρητήριο Δελτίο Τύπου. ''Αδειάζοντας'' βεβαίως την αντιδήμαρχο.

Θα επανέλθουμε για τις βραβεύσεις και τα αναμνηστικά τα οποία εδόθησαν εχθές επί εξέδρας, καθώς και για το τι επήγε ο κόσμος να ακούσει και το τι του ''σερβίρησαν''.
Προς το παρόν, θα αρκεσθούμε στον ...ενθουσιασμό του Δημάρχου για την επιτυχία του Ν.Ο.Ιτέας.

******************************************

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                     ΑΜΦΙΣΣΑ, 01.08.2016
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 61/2016

ΘΕΜΑ: “ Συγχαρητήριο προς Ν.Ο. Ιτέας”

Ο Δήμος Δελφών εκφράζει προς το Διοικητικό Συμβούλιο, τους προπονητές και τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας τα πιο θερμά του συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία της ανόδου του ανδρικού τμήματος του Ομίλου στη ΄Β Εθνική κατηγορία της Υδατοσφαίρισης.

Η επιτυχία σας αυτή γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια τους κατοίκους της Ιτέας αλλά και ολόκληρου του Δήμου Δελφών, αποτελεί υπόδειγμα αγωνιστικότητας και προσήλωσης στο στόχο για τους αθλούμενους νέους μας και αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι και στον αθλητισμό ο τόπος μας έχει μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές εξέλιξης.

Από την πλευρά μας, σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Δελφών θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας συνδράμοντας με κάθε δυνατό μέσο την ευόδωση των στόχων σας.

Ξανά σας συγχαίρουμε εγκάρδια για το επίτευγμά σας και σας ευχόμαστε και νέες μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο Δήμαρχος Δελφών

Αθανάσιος Ηλ. Παναγιωτόπουλος

6 σχόλια:

  1. Αμα άρχισες και σύ να μη λές ονόματα "εμπνευστών" και να κρατάς ισοροπίες και αποστάσεις ..άσε. Όταν βλέπεις να στέλνει ο Πάνος πολεμικά πλοία (με χρέωση δική μας) για να συνοδεψουν την Έλενα και τους φίλους του "αθλητές" αναρωτιέσαι αν έχει δίκιο Ραχήλ σε όσα λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ φίλε τι θες τώρα και τρώγεσαι με χαρακτηρισμούς χρισσαιτες σαλωνιτες κλπ κλπ , εισαι μια τελειωμενη κομπλεξαρα απο τις λιγες και σε ξερει ολη η αγορα.Καθυστερημενε.Γεγονος χαρας το συμπλεγματωνεις, ξεκαθαρο γνωρισμα κομπλεξαρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούπς... ''Πέσαμε'' επάνω σε ειδικόν Κομπλεξολόγο. Με καταγωγή;...

      Διαγραφή
    2. Είμαι ιτιώτης- μικρασιάτης και σαλωνίτης.Περήφανος για τις καταγωγές μου.Είσαι κομπλεξικός φίλε , καλημέρα.

      Διαγραφή
  3. γμαροσαλωνιτης... ειμαι. τρεχει κατι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή