Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

ΔΡΑΚΑΚΗΣ (Δημοτικός Σύμβουλος) ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΕΡΩΤΩΝ


''Για μπάνιο;...''

    Με επιστολή του προς το ιδιωτικό εργαστήριο το συμβεβλημένο με τον Δήμο Δελφών ''Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών'' ο Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Δρακάκης και με αφορμή το (πρόχειρο, επιπόλαιο έως και αφελές) Δελτίο Τύπου του Δήμου με θέμα τα αποτελέσματα ελέγχων του εν λόγω εργαστηρίου για το πόσιμο ύδωρ στην Ιτέα (και το οποίο υπογράφει η θεματική αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μαίρη Ανδρεοπούλου), ερωτά τα αυτονόητα.
  Ως γνωστόν, το δείγμα το οποίο ελήφθη από την οικία του Δημοτικού Συμβούλου, το μεν εργαστήριο των Πατρών το ''μαυρίζει'', το δε των Αθηνών το ''λευκαίνει''. Και εδώ η αλήθεια, δεν είναι δυνατόν να είναι κάπου στην μέση. Διότι το επόμενο βήμα θα είναι, να επέμβει η εποπτεύουσα Αρχή των δυο εργαστηρίων (το Κράτος) και να διαφωτίσει την κοινωνία, ποιό εκ των δύο τιμά την πιστοποίησή του. Και βεβαίως, να επιβληθούν τα νόμιμα. 
Γιατί με την υγεία των πολιτών, κανείς δεν είναι εξουσιοδοτημένος να ''παίζει''. Ούτε βεβαίως και να πολιτεύεται.

*****************************************

ΠΡΟΣ :
  1. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 104, Αθήνα 115 27, Ελλάδα
ΚΟΙΝ :
  1. Aντιδήμαρχο Περιβάλλοντος
Κα Μαρία Ανδρεοπούλου
  1. Πολίτες στο Προσκήνιο
Κον Παναγιώτη Μέγγο
  1. Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Κύριοι ,
Επειδή από πρόσφατα δημοσιεύματα αλλά και από τους πίνακες αποτελεσμάτων της εταιρείας BIOLAB «Χημικά κ Μικροβιολογικά εργαστήρια» που ανήρτησαν με δελτίο τύπου η Δημοτική παράταξη «Πολίτες στο Προσκήνιο» στις 3/8/2016 σε ένα από τα πέντε (5) δείγματα που πήρε από την οικία μου εκπρόσωπό σας προσδιορίστηκαν 115 κολοβακτηριοειδή αλλά και στα υπόλοιπα δείγματα οι τιμές είναι υψηλές συνεπώς το νερό είναι επικύνδυνο για την υγεία μου και την υγεία των συμπολιτών μου στην περιοχή της Ιτέας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή .
Ενεκα τούτου ζητώ ΑΜΕΣΑ :
  1. Τα αποτελέσματα των δικών σας αναλύσεων .
  2. Να επιβεβαιώσετε ότι έγινε από τον εκπρόσωπό σας και παράλληλη δεύτερη δειγματοληψία τα αποτελέσματα της οποίας εστάλησαν για μικροβιολογικές αναλύσεις από την δημοτική παράταξη «πολίτες στο προσκήνιο» στην εταιρεία BIOLAB παρουσία ανθρώπων του Δήμου Δελφών α) Αντιδημάρχου Ιτέας Κας Λιάνα Πιλάλα – Τσακίρη β) Ο υπεύθυνος για την ύδρευση υπάλληλος του Δήμου Νίκος Τσιπούρας αλλά και μελών της Αντιπολιτεύσεως α) Δημοτικής παράταξης «Πολίτες στο Προσκήνιο» Κας Π. Kασούτσα , Κου Π. Μέγγου , Κου Τ. Μέγγου και Δημοτικής παράταξης «Απολλώνειο φώς – καθαρή Λύση» Κου Γ. Δρακάκη .
  3. Να επικοινωνήσετε με την εταιρεία BIOLAB και να μου διευκρινήσετε την διαφορά μεταξύ των δυο αποτελεσμάτων .
  4. Να απαντήσετε στο δελτίο τύπου του Δήμου που υπογράφει η Αντιδήμαρχος Κα Ανδρεοπούλου η οποία ΑΓΝΟΕΙ ποιός έκανε την δειγματοληψία μιας και η δημοτική αρχή ήταν παρούσα διά της έτερης Αντιδημάρχου Κας Λιάνας Πιλάλα – Τσακίρη .
Επειδή όλα αυτά αγγίζουν τα όρια της ποινικής δίκης επιφυλάσσομαι κάθε νομίμου δικαιώματος μου .
Αναμένω άμεσα την απάντησή σας .
Γεώργιος Δρακάκης
Δημοτικός Σύμβουλος
5/8/2016

1 σχόλιο:

  1. ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ!! ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!!
    ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΧΛΩΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή