Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ (με θέμα και την Πλατεία Θεάτρου Ιτέας)


 
Πρόσκληση για 2 Δημοτικά Συμβούλια

   Σύμφωνα με τις 2 (δυο) προσκλήσεις του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών, το Σώμα θα ξανά-συνεδριάσει την Πέμπτη 11-2-2016 σε δύο δόσεις :
-  Η πρώτη για την περαίωση της συζητήσεως του προϋπολογισμού του Δήμου στις 18:00' και με εισηγητή τον προϊστάμενο των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου κο Δημ. Κοΐβαρη
-  και η δευτέρα με θέματα ημερησίας διατάξεως, όπως περιγράφονται πιο κάτω, στις 19:00'

   Να σημειώσουμε ότι στη δευτέρα συνεδρίαση, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το 1ον θέμα, όπου τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αφού ενημερωθούν, θα πρέπει να εκφέρουν και την άποψή τους (ψήφο τους) για το μεγάλο πρόβλημα της Πλατείας Θεάτρου στην Ιτέα.

****************************************************
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                       Άμφισσα 05 / 02 /2016
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                                                  ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
___
Αριθ. πρωτ. 2895
ΠΡΟΣ: 1) κ. Δήμαρχο Δελφών, 2) κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Δελφών, 3) κ.κ. Προέδρους Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων και Τοπικών Κοινοτήτων & Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Δελφών.
4)Υπαλλήλους Δήμου, εισηγητές θεμάτων
ΚΟΙΝ.: α) Βουλευτή Φωκίδας,κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου, β) Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, κ. Κων/νο Μίχο, γ) Γεν. Γραμματέα Δήμου, δ)ΜΜΕ

Παρακαλούμε όπως την 11 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00΄ προσέλθετε στην Άμφισσα και στην ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου (αίθουσα συνεδριάσεων), πλατεία Κεχαγιά, σε δημόσια συνεδρίαση, με θέματα:


  1. Διατύπωση άποψης σχετικά με την πλατεία «ΘΕΑΤΡΟΥ» στη Δ.Κ. Ιτέας. (Εισηγήτρια: κ. Τριανταφυλλιά Πιλάλα – Τσακίρη).
  2. Κατανομή της πρώτης δόσης πίστωσης για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων και δαπάνη για σχολική τροχονόμο έτους 2016,συνολικού ποσού 71.520,00€. (Εισηγητής: κ. Ανάργυρος Ζωμένος, Δημ. Σύμβουλος).
  3. Έγκριση διάθεσης σχολικών αιθουσών για υλοποίηση προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης. (Εισηγητής: κ. Ανάργυρος Ζωμένος, Δημ. Σύμβουλος).
  4. Επί αιτήματος των κ.κ. Πέτρου & Ουρανίας Ζαχαράκη σχετ. με την τροποποίηση εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου Άμφισσας). (Εισάγεται από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, εισηγητής κ. Νεκτάριος Μίχος, Αντιδήμαρχος).
  5. Διαγραφές οφειλών από τέλη ύδρευσης ΔΕ Παρνασσού Δήμου Δελφών(Εισηγητής: κ. Λ.Αναγνωστόπουλος, Αντιδήμαρχος).
  6. Έγκριση αξιολόγησης δομών και υπηρεσιών του Δήμου Δελφών. (Εισάγεται από την Εκτελεστική Επιτροπή). (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος).
  7. Επί προτάσεως σύναψης σύμβασης με το ΝΠΔΔ ΕΥΔΑΠ (παγίων). (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος).
  8. Έγκριση προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γαλαξιδίου, έτους 2016. (Εισηγήτρια: κ. Αικατερίνη Καραδήμα, Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.).
  9. Ορισμός αναπληρωματικών μελών στο Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γαλαξιδίου. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος).



Ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

3 σχόλια:

  1. Υπαρχει καποιος λογος που χρησιμοποιεις συνεχεια το λαθος λογοτυπο? Αυτο ειναι του παλιου καποδιστριακου Δημου Δελφων (μονο Δελφοι και Χρισσο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι! Και δεν το κάνουμε συνέχεια. Απλά θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο (εν γνώσει μας ότι αφορά μόνον Δελφούς-Χρισσό), είναι το αντιπροσωπευτικό του ονόματος του Δήμου και όχι ο ...αλλοίθωρος Ηνίοχος.
    Ευχαριστούμε για την παρατήρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο σκοτεινος θα παει.μαλλον οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή