Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ : ''ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΙΩΤΙΣΣΑ'' !...


                   ΑΜΦΙΣΣΑ, 12.06.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 26/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: «Δήλωση συμπαράστασης του Δήμου Δελφών στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην εταιρεία Ευρωπαϊκοί Βωξίτες Α.Ε.».


Μετά την ανακοίνωση των κινητοποιήσεων αλληλεγγύης προς τους απολυμένους συμπατριώτες μας από την εταιρεία «Ευρωπαϊκοί Βωξίτες Α.Ε.» που διοργανώνει το σωματείο των εργαζομένων στην συγκεκριμένη εταιρεία, δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στον δίκαιο αγώνα τους.
Ο Δήμος Δελφών θα σταθεί στο πλευρό τους με όλες του τις δυνάμεις. Καλούμε την διοίκηση της εταιρείας να ανακαλέσει άμεσα τις απολύσεις των συμπατριωτών μας και να αναθεωρήσει την συγκεκριμένη της τακτική της.
Από την πλευρά μας, σας ενημερώνουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει τεθεί ως πρώτο στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17-06-2015 και ώρα 7:00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Άμφισσας όπου έχουν κληθεί τόσο οι εκπρόσωποι των εργαζομένων όσο και οι διοικούντες την εταιρεία, για να εκφράσουν τις απόψεις τους.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Δήμαρχος Δελφών
Θανάσης Παναγιωτόπουλος


1 σχόλιο:

  1. " Να σε κάψω Γιάννη να σ' αλείψω μέλι". Όταν κληθήκατε να κάνετε την δουλειά σας, προασπίζοντας τα συμφέροντα του τόπου, φροντίσατε για τα συμφέροντα της εταιρείας. Σήμερα τι θα κάνετε; Ντα την εταιρεία; Ή θα ζητήσετε να συμμετάσχετε στο διοικητικό της συμβούλιο, για να την βοηθήσετε με τις διοικητικές σας γνώσεις; Το πρόβλημα των απολύσεων σήμερα κυρίως μπορούν οι εργαζόμενοι να το λύσουν. Αν θέλουν φυσικά. Γιατί ως σήμερα δεν τους βλέπουμε πολύ ορεξάτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή