Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ - περί των επισκευών στον ναΐσκο του Αγίου Παντελεήμονος στην Ιτέα ο λόγος

Αναμένοντας το αρνί!...
   Όπως ήδη έχει αναγγελθεί,  την Παρασκευή 27η Ιουλίου 2018, εορτή του Αγίου Παντελεήμονος, ημέρα όπου κατ' έθιμον πραγμα- τοποιείται λειτουργία στο ομώνυμο εκκλησάκι στο Κοιμητήριο Ιτέας, εκεί θα λάβει χώρα και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, τα έσοδα της οποίας έχουν ενισχύσει (μαζί με τις δωρεές) τις επισκευαστικές εργασίες στον ναΐσκο.

   Αμέσως μετά από την τέλεση της λειτουργίας, θα ακολουθήσει η κλήρωση για την ανάδειξη των τριών τυχερών λαχνών, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ναού της Μεταμορφώσεως, στην ενορία της οποίας ανήκει και το εκκλησάκι του Κοιμητηρίου.

   Οι επισκευαστικές εργασίες έχουν σχεδόν περατωθεί και με τον επικείμενο καθαρισμό του, θα κλείσει με την βοήθεια όσων ενίσχυσαν αυτήν την προσπάθεια, αυτή η εκτός λειτουργίας χρονική περίοδος του ναΐσκου.

  Σύμφωνα δε με ενημέρωση από την Εκκλησιαστική Επιτροπή, υπάρχει ελάχιστη ποσότητα αδιάθετων λαχνών και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια, ας επικοινωνήσουν με τα μέλη της Επιτροπής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου