Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (για τις μεταθέσεις τους και την εγκατάλειψη της Φωκίδος) - Ανακοίνωση



                                                    
  Άμφισσα, 19 IOYΛIOY 2018
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε την 18/07/2018, συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της ένωσής μας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Φωκίδας, κ.ΝΤΑΛΑΧΑΝΗ Ιωάννη, με θέμα τις επικείμενες μεταθέσεις και τοποθετήσεις εντός Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας για το έτος 2018.
Η ένωσή μας, υπογράμμισε στον κ. Διευθυντή ότι στην παρούσα φάση θα πρέπει να ληφθούν υπόψη αποκλειστικά και μόνο τα κοινωνικά κριτήρια (οικογενειακή κατάσταση, χρόνια υπηρεσίας κ.λ.π) και τα υπηρεσιακά κριτήρια, χωρίς να γίνουν δεκτές οι όποιες εξωτερικές παρεμβάσεις, υπηρεσιακών και μη παραγόντων που μπορεί να υπάρξουν.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Για ακόμη μία φορά, οι φήμες και τα μηνύματα των τελευταίων ημερών είναι άκρως ανησυχητικά.
Η ένωσή μας, προσπαθώντας να διαφυλάξει στο ακέραιο τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των μελών της, έχοντας ως γνώμονα τα διαμορφωμένα για τον καθένα στην παρούσα φάση κοινωνικά, υπηρεσιακά και οικογενειακά κριτήρια, δεν συναινεί και δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να συνυπογράψει οτιδήποτε το εξόφθαλμο και το άδικο.
Ελπίζουμε να διαψευστούν από το επερχόμενο συμβούλιο μεταθέσεων και σε καμία περίπτωση να μην μετατεθεί συνάδελφός μας από οποιαδήποτε υπηρεσία, προκειμένου εκ του πονηρού να ανοίξει θέση για να μετατεθεί έτερος ενδιαφερόμενος συνάδελφος σε αυτή, καθώς επίσης και να μην πραγματοποιηθούν μεταθέσεις συναδέλφων άνευ αίτησής τους.
Για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Δ.Α. Φωκίδας, φυσικά και υπάρχουν λύσεις. Οι λύσεις όμως αυτές δε μπορεί να στηρίζονται στην άδικη αντιμετώπιση και τη μη αναγνώριση του έργου των συναδέλφων μας που υπηρετούν στη Φωκίδα, ενώ συνεχίζουν κάποιοι να παραμένουν εκτός Φωκίδας, με τις πατέντες των αποσπάσεων και των προσωρινών μετακινήσεων, ως δήθεν περισσότερο απαραίτητοι εκεί, παρά στην οργανική τους θέση.
  
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


              Ο                                               Ο
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΝΤΕΛΗΣ Χρήστος                        ΨΕΒΕΔΟΥΡΟΣ Παναγιώτης

                   Ο                                                  Ο
      ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                              ΤΑΜΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Δρόσος                ΤΟΥΦΕΚΟΥΛΑΣ Κωνσταντίνος

        Η                                  ΤΟ                                             ΤΟ
ΟΡΓ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ       ΜΕΛΟΣ                                      ΜΕΛΟΣ
ΣΑΡΡΗ Αγάπη      ΚΟΥΝΟΥΚΛΑΣ Ανδρέας        ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Βασίλειος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου