Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ

ΝΟΙ, 18/7/2018
Με το τελείωμα της αθλητικής περιόδου 2017-18 και τη λήξη της θητείας του παρόντος ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του και βοήθησαν με τον οποιονδήποτε τρόπο, από οποιαδήποτε θέση.
Αθλητές, προπονητές, γονείς, μέλη, διοίκηση και Δήμος Δελφών υπήρξαμε μία ενωμένη ομάδα, που παρά τις συχνές διαφωνίες μας, καταφέραμε και πάλι ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας να ακούγεται στο χώρο της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης. Το πιο σημαντικό; η στήριξη του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας, του μοναδικού κολυμβητηρίου στην ευρύτερη περιοχή, τη βάση της ανάπτυξης του υγρού στίβου στο Δήμο Δελφών.
Ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας είναι ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία και πολλές δυνατότητες. Οι προσεχείς εκλογές είναι μία ευκαιρία να στελεχωθεί το ΔΣ του ΝΟΙ με νέα άτομα, σε βαθμό έως και πλήρους αντικατάστασης του παλαιού ΔΣ, τα οποία θα μπορέσουν να προσφέρουν στη συνέχιση της δραστηριότητας του σωματείου μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θεωρείται τουλάχιστον ασέβεια στην ιστορία του σωματείου μας, η δυσφήμιση και η υπονόμευση με διάφορους τρόπους, της προσπάθειας του Δήμου Δελφών, αλλά και των λιγοστών ανθρώπων που έχουν απομείνει στο σωματείο μας και το στηρίζουν ενεργά.
Ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας έχει ανάγκη από άτομα ενεργά, αφοσιωμένα και ανιδιοτελή, που μόνο στόχο πρέπει να έχουν την προαγωγή του αθλητισμού. Δυστυχώς, περιστοιχίζεται και από ανθρώπους που, για λόγους που ξεπερνούν τη λογική μας, καταβάλλουν υπέρμετρες προσπάθειες να σταματήσουν την προσπάθεια αυτή. Για το καλό του ΝΟΙ μας, ευελπιστώ πως θα το ξεπεράσουν και θα καταφέρουν να συνεργαστούν.
Ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας είναι μια ιδέα. Ας τη στηρίξουμε…
Αναγνωστάκου Σοφία
Πρόεδρος ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου