Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Λ.Τ.ΦΩΚΙΔΟΣ (περί Μαρίνας και οικόσιτων σκύλων ο λόγος)



ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ           Ιτέα 13-07-2018

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή άρθρο και σχόλια, τα οποία δημοσιεύθηκαν την Πέμπτη 12 Ιουλίου, σχετικά με την παρουσία δεσποζόμενων σκύλων στο χώρο της Μαρίνας Ιτέας, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω.
Η παρούσα λιμενική επιτροπή παίρνοντας υπόψη ότι δεν υπάρχουν κατάλληλοι χώροι για τον αναγκαίο περίπατο των σκύλων μετά των ιδιοκτητών τους , δεν επιδιώκουμε να ισχύσει καμία απαγόρευση.
Επειδή όμως ο χώρος της μαρίνας ειδικά τα παρτέρια γκαζόν, είναι επισκέψιμος από παιδιά ζητάμε από τους ιδιοκτήτες να εφαρμόζουν με συνέπεια τους κανόνες υγιεινής.
Εκτός των άλλων η μαρίνα είναι ο καθρέπτης της πόλης στον αλλοδαπό και ημεδαπό τουρίστα ο οποίος με το σκάφος επισκέπτεται την περιοχή μας.
Παρακαλούμε για την τήρηση των παραπάνω με ευθύνη των ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς.



Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου
Ν. Φωκίδας
Καϊμάρας Νικόλαος



2 σχόλια:

  1. Ο κ.Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας καλά θα κάνει στα δελτία τύπου που εκδίδει ως "αποφασίζω και διατάζω" να σέβεται και τις αποφάσεις όπου έχουν λάβει οι προηγούμενοι από αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προκειμένου να ισχύσει το ανωτέρω δελτίο τύπου πρέπει να τεθεί σε συζήτηση στο συμβούλιο του λιμενικού ταμείου Ιτέας και κατόπιν να εγκριθεί από τον συντονιστή της Α.Δ.Θ.ΣΤ.Ε στην Λάρισα.
    Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε ιδιοκτησίες του προέδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή