Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΜΙΑ (φάλτσα) ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ, ΕΝΑΣ (νταής) ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΚΙ ΕΝΑ (θαμπό) ΚΥΠΕΛΛΟ.


Α.Σ. ΑΣΤΗΡ ΙΤΕΑΣ
ΚΛΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ

Αλλοίωση Αποτελέσματος.
Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Φωκίδας 

Φωκικός - Αστέρας Ιτέας 2-1
Διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της Αμφισσας ο τελικός κυπέλλου της Φωκίδας με τον φίλαθλο κόσμο,και από την Ιτέα και από την Αμφισσα αλλά και από γύρω περιοχές, να γεμίζει τις εξέδρες για να παρακολουθήσουν το αιώνιο ντέρμπι της Φωκίδας και παράλληλα να γίνονται μάρτυρες της " κλοπής " της οποίας θύμα έπεσε η ομάδα του Αστέρα Ιτέας.

Μια "κλοπή " που επέτρεψε ο διαιτητής της αναμέτρησης να γίνει με τις αποφάσεις του απ τα πρώτα κιόλας λεπτά, καθώς έβλεπε μόνο τους ποδοσφαιριστες του Αστέρα να πέφτουν σε παραπτωματα,και βγάζοντας εύκολα την κάρτα απ το τσεπάκι του,ενώ σε ανάλογες περιπτώσεις των αντιπάλων "έκλεινε τα μάτια και τα αυτιά" με το αποκορύφωμα της " κλοπής " του να λαμβάνει χώρα στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, και ενώ ο Αστέρας προηγούταν με 1-0,όταν μόνο αυτός είδε πέναλτι, στην βουτιά του επιθετικού των γηπεδουχων,βάζοντας έτσι τον Φωκικό στο παιχνίδι σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα και με την ομάδα μας να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να μπορεί να απειλειθεί με αλλον τρόπο,οδηγώντας τον αγώνα στην παράταση.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΈΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΛΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ   ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΦΩΚΙΚΟΎ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΦΡΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ,ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΝΑΙΤΙΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΒΑΡΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ.  ΝΤΡΟΠΗ.

Για την ιστορία το σκορ για την ομάδα μας άνοιξε στο 44' ο Bogdani Gerti, στο 47' ισοφάρισε από το σημείο του πέναλτι ο Κωτίτσης για το 1-1 σκορ όπου τελείωσε η κανονική διάρκεια του αγώνα, ενώ ο Κοντογιώργος είδε την τύχη να του γυρίζει την πλάτη στο 105' όταν η κεφαλιά του τρανταξε το οριζόντιο δοκάρι,ενώ στο 112' η ομάδα μας στην μοναδική φορά που ολιγώρησε αμυντικά, δέχθηκε το γκολ για το τελικό 2-1.

Η σύνθεση του Αστέρα Ιτεας: (Λίβας) Κρίστο, Βάσος, Δριβας, Κοντογιωργος, Καλύβας, Κατσικωστας, Τοπούζι Α. (118' Χαβαράϊ) Bogdani (60' Καρδαράς) Χαρδαλουπας, Αλολάρης (113' Πολυζωγόπουλος) Δαμιανός.
Όλοι μαζί συνεχίζουμε για τον κύριο στόχο που έχει μπει από την αρχή και δεν είναι άλλος από την άνοδο. 
Χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος. 
Αστέρας Ιτέας - μια πόλη - μια ομάδα.



4 σχόλια:

  1. Καλές οι διαμαρτυρίες σας άνθρωποι του Αστέρα. Με το γήπεδο όμως της πόλης μας τι θα γίνει; Μέχρι πότε θα είναι χωράφι; Μέχρι πότε ο Αστέρας υα παίζει στο Χρυσσό; Οι ανεκδιήγητοι και ανύπαρκτοι υπεύθυνοι του Δήμου τι λένε; Δεν ιδρώνει το αυτί κανενός σας; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι γινεται με τις αλλες ομαδες οταν οι ισχυροι ειστε εσεις….. μην σας χαλαει τωρα που ο αλλος ειναι πιο ισχυρος και τα παθαινετε. Ετσι μπας και βαλετε μυαλο….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε των 10:38'. Προφανώς και είσαι Σαλωνίτης.
    Αυτό τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι αδερφε δεν ειμαι. Δυστηχως ετσι ειναι τα πραγματα…..

      Διαγραφή