Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ Π.Υ. ΦΩΚΙΔΟΣ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

                     ΑΜΦΙΣΣΑ, 16.03.2017
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Δ.Τ.: 29/2017

ΘΕΜΑ: «Καταγγελία για μεταθέσεις πυροσβεστών από Φωκίδα»


Εμβρόντητοι πληροφορηθήκαμε το νέα μεγάλο πλήγμα για την περιοχή μας, αυτή τη φορά με τη μετάθεση 6 ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος από μονάδες που εδρεύουν στη Φωκίδα.

Πιο συγκεκριμένα, μετατίθενται από την 1η Απριλίου προς άλλες μονάδες της χώρας 11 πυροσβέστες συνολικά από τη Στερεά Ελλάδα, εκ των οποίων παραπάνω από τους μισούς, για την ακρίβεια έξι (!!!), από την περιοχή μας, δηλαδή τέσσερις από τη δύναμη της Άμφισσας, ένας από το Λιδωρίκι κι ένας από την Πολύδροσο.

Για μια ακόμη φορά στη Φωκίδα γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο! Όταν είναι να μας δώσουν θέσεις, μας δίνουν τις λιγότερες και όταν είναι να μας πάρουν, μας παίρνουν τις περισσότερες!

Καταγγέλλουμε ευθέως για άλλη μια φορά την απαξιωτική, περιφρονητική και επικίνδυνη για τον τόπο μας συμπεριφορά των οργάνων του κεντρικού κράτους.

Ζητούμε την άμεση ανάκληση της ενέργειας αυτής, που αφήνει την περιοχή μας πλήρως απροστάτευτη εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Καλούμε το βουλευτή Φωκίδας, κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου να λάβει θέση και να δράσει άμεσα, όπως έχει υποχρέωση.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Δήμαρχος Δελφών

Αθανάσιος Ηλ. Παναγιωτόπουλος



1 σχόλιο:

  1. Όοολα τα θέματα ο Παναγιωτόπουλος τα λύνει. Με ένα Δελτίο Τύπου. Μας δουλεύει εδω και δυόμισι χρόνια...Ψιλό γαζί....Θάρθει όμως η ώρα του. Νομίζει ότι απευθύνεται σε βλάκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή