Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ : "Σε τούτον εδώ τον πόλεμο, βοηθάν κι αποθαμένοι..."


Πανστρατιά!...


















  Την ερχομένη Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δωρίδος, με ένα και μοναδικό θέμα προς συζήτηση :

Τα αντισταθμιστικά οφέλη προς τον Δήμο, λόγω της υπάρξεως της λίμνης του ποταμού Μόρνου στην επικράτειά του.

Απλά, μεθοδικά, μετρημένα, χωρίς εγωϊσμούς και ακρότητες, με τακτική σχεδιασμένη και μελετημένη σοβαρά, με μέτρο και με συνεργασία πολλών ο Δήμαρχος του Δήμου Δωρίδος Γεώργιος Καπεντζώνης, έφερε την υπόθεση των αντισταθμιστικών οφελημάτων λόγω του Μόρνου, στο “δια ταύτα”.

   Συγκαλεί λοιπόν ένα περίπου έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, με τα χαρακτηριστικά Γενικής Συνελεύσεως των μελών μια πολυπληθούς Ομορρύθμου Εταιρείας, όπου άπαντες έχουν το δικαίωμα στο να ενημερωθούν, στο να εκφέρουν την άποψή τους και στο να επικροτήσουν ή όχι τις ενέργειες του Δημάρχου, εξουσιοδοτώντας τον ή μη, για τα περαιτέρω. Δηλαδή την υπογραφή την πολυπόθητης Συμφωνίας με την ΕΥΔΑΠ για την παροχή αντισταθμιστικών οφελημάτων προς τον Δήμο τους.
Η Δημοκρατία στην κορύφωσή της!

 Ας προσέξουμε όμως και τον πίνακα κοινοποιήσεως αυτής της προσκλήσεως : Κανείς νυν ή τέως αξιωματούχος αυτοδιοικητικός, δεν έμεινε απρόσκλητος. Γιατί ένας Δήμος με τα χαρακτηριστικά του Δήμου Δωρίδος, όλους τους έχει ανάγκη, όλοι καλούνται να καταθέσουν το μικρό ή το μεγάλο λιθαράκι τους και κανείς δεν εξαιρείται. Γιατί με αυτόν τον τρόπο, όλοι αναλαμβάνουν την ευθύνη για το μέλλον του τόπου τους. Και είναι λογικό και αναμενόμενο, όλοι μαζί να νικήσουν. Και θα νικήσουν.

Τι είπατε, Δήμαρχε του Δήμου Δελφών Αθανάσιε Παναγιωτόπουλε;
Δεν σας ακούσαμε;...    



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου