Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Η ΙΤΕΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ!... ΕΚΤΑΚΤΟ (σχεδόν) ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Προλαβαίνουμε δεν προλαβαίνουμε....

   Μετά από 4 (τέσσερις) μήνες σιωπής (ανυπαρξίας) του Τοπικού Συμβουλίου της Ιτέας (τελευταία συνεδρίασή του στις 30-11-2016!...), σήμερα με την πιο κάτω αναδη- μοσιευόμενη επιστολή-πρόσκληση του προέδρου του σώματος Τέντ Γουώρθ, καλούνται οι Τοπικοί Σύμβουλοι να αντι- μετωπίσουν την σκληρή πραγματικότητα της επικρατούσης καταστάσεως στην εκλιπα- ρούσα για την προσοχή μας, πόλη μας!...

Και βεβαίως, ναι μεν την τελευταία διετία η πορεία της Ιτέας μας είναι ...στον αυτόματο πιλότο,
αλλά για τα φλέγοντα και τα χρήζοντα στιβαρής αποφασιστικότητος θέματα, τα οποία πρέπει να αξιολογούνται, να εκτιμούνται και να λύνονται όχι μόνον με την παρέμβαση των φυσικών της “ηγετών”, αλλά μερικές (έως και σπάνιες) φορές, θα πρέπει να γίνονται και με την σύμφωνη γνώμη των “υπολοίπων” (εκλεγμένων) Τοπικών Συμβούλων.

   Έτσι και τώρα. Ο πρόεδρος του Σώματος, ζητά την βοήθειά τους. Καθ’ όσον τα προς συζήτηση θέματα είναι “φωτιά & λαύρο” για την δύσμοιρη πόλη μας και η όποια αντιμετώπισή τους, ενδεχομένως να επηρεάσει την ανάπτυξή της για την επόμενη 10ετία...

Όλα τα υπόλοιπα, έχουν λυθεί. Επί παραδείγματι, το πόσιμο ύδωρ, η καθαριότητα, οι λακκούβες, οι λαμπτήρες, τα προβλήματα των σχολείων, το πράσινο, οι οδικές σημάνσεις, ο Βιολογικός, το Μουσείο, οι καταλήψεις των πεζοδρομίων, η αστυνόμευση, η παραβατικότητα, καθώς και τόσα άλλα, ήδη όμως τακτοποιημένα θέματα.

Όλοι λοιπόν στο Τοπικό Συμβούλιο, μήπως και προλάβουμε με την συμπαράστασή μας, να βοηθήσουμε την ελάφρυνση του βαρέως φορτίου του Προέδρου και των Συμβούλων, για την απόφασή τους, απέναντι σε αυτά τα δυο φλέγοντα θέματα του τόπου μας!

Μυστήριο οι βουλές του ελληνο-αμερικάνου.  Και βοήθειά μας...

************************************

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              ΙΤΕΑ 10/3/2017

Δ Η Μ Ο Σ Δ Ε Λ Φ Ω Ν

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΙΤΕΑΣ

ΠΡΟΣ
κ.κ. Συμβούλους Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας
Αριθμ. Πρωτ. : οικ./4848                                           1. Λύτρα Ιωάννη
2. Μέγκο Αναστάσιο
3. Καλπούζου Μαρία
4. Οικονόμου Νικόλαο

ΚΟΙΝ. : 1) Τον κ. Παναγιωτόπουλο Αθανάσιο
Δήμαρχο Δήμου Δελφών
2) Τον κ. Θεοφάνη Ηλία
Γεν. Γραμματέα Δήμου Δελφών
3) Την κα Πιλάλα-Τσακίρη Τριανταφυλλιά
Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Ιτέας
4) Τους κ.κ Δημοτικούς Συμβούλους
α) Μάνιο Ασημάκη
β) Παναγιωτόπουλο Ανδρέα
γ) Καπαρέλη-Χαρίτου Γεωργία
δ) Μέγκο Παναγιώτη
ε) Λεοντίου Ευστάθιο
στ) Δρακάκη Γεώργιο

Παρακαλούμε όπως στις 15 Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη ώρα 19:00 προσέλθετε στην Ιτέα και στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας του Δήμου Δελφών, σε δημόσια τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 παρ. 3 του Ν. 3852/2010 με θέματα ημερήσιας διάταξης :

  1. Άδεια παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής-μουσικών οργάνων στο κατάστημα της Παπανικολάου Αλίκης του Ιωάννη, με την επωνυμία «POCO» το οποίο βρίσκεται επί των οδών 28ης Οκτωβρίου & Ι. Σκαρίμπα στην Δ.Κ. Ιτέας του Δήμου Δελφών.
  1. Άδεια παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής-μουσικών οργάνων στο κατάστημα του Μωραϊτη Σταύρου του Νικολάου το οποίο βρίσκεται επί των οδών 28ης Οκτωβρίου 2 & Ανδρούτσου στην Δ.Κ. Ιτέας του Δήμου Δελφών.


Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου
της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας


                                                                                                        ΓΟΥΩΡΘ ΤΖΩΝ-ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ





2 σχόλια:

  1. Το ποιοι ενδιαφερονται για τα προβλημματα της ΙΤΙΑΣ ειναι ΓΝΩΣΤΟ,ποιοι φερνουν σοβαρα θεματα παλι ειναι ΓΝΩΣΤΟ,τι κανει με τις αποφασεις του συμβουλιου ο προεδρος και η αντιδημαρχος και αυτο ειναι ΓΝΩΣΤΟ.Το ΑΓΝΩΣΤΟ ειναι ειναι ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.Τα συμπερασματα δικα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή