Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΤΕΑΣ

Εμπορικός & Εξαγωγικός Σύλλογος Ιτέας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ενημέρωσης που συνδιοργάνωσε η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και ο Εμπορικός & Εξαγωγικός Σύλλογος Ιτέας με τα πλέον φλέγοντα θέματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο.
  • Εξελίξεις στο ασφαλιστικό - νέος τρόπος υπολογισμού των εισφορών από 1-1-2017
Ομιλητής εισηγητής του θέματος ήταν ο κ. Δημήτρης Μπούρλος – Δικηγόρος – Ειδικός σύμβουλος της ΕΣΕΕ.
  • Δάνεια – Τράπεζες – Εναλλακτικές λύσεις
Ομιλητές – εισηγητές του θέματος ήταν η Παναγιώτα Γεωργουλάκου – Οικονομολόγος - Οικονομική Σύμβουλος και ο κ.Σωκράτης Χαραλάμπους –Δικηγόρος
Τέθηκαν και απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα που αφορούσαν το ασφαλιστικό όπου ο κ.Μπούρλος ανέλυσε όλο το πλαίσιο που τίθεται σε ισχύ από 1-1-2017 ,καθώς και τις εναλλακτικές λύσεις απεγκλωβισμού όσον αφορά τα κόκκινα δάνεια (ρυθμίσεις Τραπεζικών οφειλών & δανείων, προστασία επιχειρήσεων από τις τράπεζες, απεγκλωβισμός από τις τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια )
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις μπορούν να αναδιαρθρώσουν τα τραπεζικά τους δάνεια και να μειώσουν το συνολικό κόστος τραπεζικού δανεισμού επιτυγχάνοντας αφανώς χρόνο προστασίας – προσαρμογής στο τραπεζικό σύστημα και αφετέρου βιώσιμες λύσεις.
Η ενημέρωση περιλάμβανε όλα τα νέα μέτρα του νέου νομοσχεδίου που ψηφήστικε για τα δάνεια ,κόκκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς .
Από την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αν. Στερεάς Ελλάδας παραβρέθηκαν οι κκ. Σαμαράς Δημήτρης πρόεδρος, Παναγιώτης Καπουκίνης Γενικός Γραμματέας και τα μέλη κκ. Λάμπρος Αντωνίου , Βασίλης Γκούβας και Μάκης Κοντογεώργος. Ακόμη, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Φωκίδας κ. Γιώργος Γαζής, ο πρώην Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Μυταράς, ο Πρόεδρος των Λογιστών της Φωκίδας και πολλά μέλη τους και φυσικά μέλη του Εμπορικού & Εξαγωγικού Συλλόγου Ιτέας

Εκ του Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου