Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ (με ανατροπή του ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου)

Προ ολίγων λεπτών

    Μετωπική σύγκρουση δυο Ι.Χ. αυτοκινήτων έγινε δυστυχώς, προ ολίγων λεπτών, επί της οδού Κίρρας στην Ιτέα.  Συγκεκριμένα, στο ύψος της πλατείας όπου και το άγαλμα της "Αντάρτισσας" (βορείως του "Μαϊάμι"), δύο αυτοκίνητα κινούμενα αντι- θέτως επί του οδοστρώματος, επέπεσε το ένα επί του άλλου, με επακόλουθο τον τραυμα- τισμό του ενός εκ των δύο οδηγών των αυτοκινήτων.

   Αμέσως κατέφθασαν η Τροχαία και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο τραυματισθείς μεταφέρεται τώρα στο Νοσοκομείο Αμφίσσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το ένα εκ των δύο αυτοκινήτων εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα επιχειρώντας να προσπεράσει επικινδύνως άλλο προπορευόμενο όχημα και λόγω της στροφής σε εκείνο το σημείο, με την ορατότητα να είναι περιορισμένη, ευρέθη αντιμέτωπο με το άλλο επερχόμενο από τη αντίθετη κατεύθυνση αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα η αποφυγή της συγκρούσεως να είναι αδύνατη.  Παρ' όλη την προσπάθεια του ενός οδηγού, να ανεβάσει το αυτοκίνητό του επί του πεζοδρομίου, με σκοπό να αποφύγει την σύγκρουση, εν τούτοις αυτό δεν κατέστη δυνατόν, με αποτέλεσμα τη ανατροπή και τον τραυματισμό του.
Έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος, διενεργεί το τμήμα Τροχαίας της Ιτέας.

Ελπίζουμε πέραν των υλικών ζημιών, να μην υπάρχει τίποτε άλλο.
Οφείλουμε να σημειώσουμε την επικινδυνότητα εκείνου του σημείου, λόγω της μη υπάρξεως ορατότητος και επίσης λόγω της στενότητος της οδού.

6 σχόλια:

  1. Περνάω κάθε μέρα πολλές φορές από εκεί. Επικινδυνότητα σίγουρα έχει το σημείο αυτό του δρόμου, αλλά το συγκεκριμένο ατύχημα όπως περιγράφετε, οφείλετε ΚΑΘΑΡΑ στην ανοησία το οδηγού που έκανε προσπέραση σε αυτό το "τυφλό" σημείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανταρτισσα...υπερλαμπρο μνημειο και θαυμαστη πλατεια απο τον τιτανοτεραστιο δημαρχο Εμμανουηλ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφού ήταν μεθυσμένος ο βλακας ήθελε να κανει και προσπέραση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενσταση,επικινδυνοι δρομοι και στροφες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ.......ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!
    ( και για να γινω πιο συγκεκριμενος, ας μου πει καποιος ,σ εκεινο το "τριγωνακι" ποιος εχει προτεραιοτητα, αυτος που ερχεται απο Κιρρα ( προς το κεντρο ) ή αυτος που ερχεται απο την οδο Δεσφινης..οι βιαστικες απαντησεις δεν θα ληφθουν υπ οψη !!!!)

    Τοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Ελλάδα προτεραιότητα
      έχει οποιος προλάβει ή οποιος έχει το πιο μπιιιιμπ αυτοκίνητο...

      Διαγραφή
  5. Δυστυχώς, με αφορμή αυτό το ατυχές γεγονός στην Ιτέα, υπήρξαν σχόλια (ανώνυμα) τα οποία ήσαν από (υποφερτά) καυστικά, έως και αήθη.
    Εξυπακούεται ότι αυτά δεν δημοσιεύονται.
    Να παρατηρήσουμε μόνον ότι, ανεξαρτήτως των πολιτικών πεποιθήσεων ενός εκάστου, ένα άγαλμα, ένα άψυχο κατασκεύασμα με τον περιβάλλοντα χώρο του, δεν είναι δυνατόν να θεωρείται ως σημείο πραγματοποιήσεως φυσικής ανάγκης κάποιου "πολιτισμένου" μη κατοίκου της πόλεως, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τα αισθήματά του για την Ιτέα. Και μάλιστα τούτο να συμβαίνει με αφορμή κάποιο ατύχημα.
    Είναι λυπηρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή