Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Η "ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΩΚΙΔΟΣ" ΣΤΟ "Athens Money Show 2017" - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

"Επιχειρηματικότητα στην Κρίση"​
Εκδήλωση στα πλαίσια του Συνεδρίου

«Athens ΜoneyShow 2017»


 Αγαπητοί μας φίλοι,
Η Ένωση Γυναικών Φωκίδος , στα πλαίσια του Συνεδρίου «Athens ΜoneyShow 2017» που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο  Ηilton, θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα  και να προβάλει την επιχειρηματικότητα που τόσο την έχει ανάγκη η πατρίδα μας την στιγμή αυτή και   παράλληλα  να προβληθούν καλές επιχειρηματικές πρακτικές και  Επαγγελματίες(Ανδρες και Γυναίκες) που επένδυσαν στην κρίση,   έθεσε υπό την  την αιγίδα της την εκδήλωση της Εταιρείας Συμβουλευτικής και προβολής Επιχειρήσεων «Doric Business Harmony PC» με θέμα: "Επιχειρηματικότητα στην Κρίση", την Κυριακή 8 Ιανουαρίου ώρα  20.00-22.00 στην αίθουσα Γαλαξίας στο Ξενοδοχείο Hilton.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες:
-   Καλωσόρισμα της Προέδρου της  Ενωσης Γυναικών Φωκίδος.
-  «Παρουσίαση των Υπηρεσιών καθώς και των δράσεων  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» της Doric Business       Harmony PC, Αιμιλία Βρεττού  Ιστορικός –Αρχαιολόγος και Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εξυπηρέτησης          Πελατών της Doric Business Harmony PC.
-  «ΕΣΠΑ 2014-2020 και Αναπτυξιακός Νόμος: Ευκαιρίες αξιοποίησης από τις Επιχειρήσεις», Μιχάλης          Δρίτσας, Μηχ. Μηχανικός / Οικονομολόγος (MBA), Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Δωρική Αδελφότης»,       Υπεύθυνος Τομέα Περιφερειακής Ανάπτυξης.
-  «Στρατηγικές Online Marketing για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις»,  Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης, Καθηγητής     Marketing, Συγγραφέας.
-  Το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Πράξη, Κωνσταντίνος Λιάπης, Οικονομολόγος, MSc in E-Commerce.
Θα ακολουθήσει βράβευση  Επαγγελματιών και Επιχειρηματιών που συνεργάζονται με την Εταιρεία Doric Business Harmony  και προβάλλονται στον Επαγγελματικό Κατάλογο Doric. Τα χαρακτηριστικά των επιχειρήσεων που θα βραβευτούν σχετίζονται με την έμφαση στην καινοτομία και την εξωστρέφεια, καθώς και  επιχειρήσεις που γεννήθηκαν ή επένδυσαν μέσα στην κρίση, αύξησαν την απασχόληση, ανέπτυξαν επιχειρηματικές συνεργασίες, συνέβαλλαν και συμβάλουν στην προβολή και υποστήριξη  νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και προσπαθειών και Καλών Επιχειρηματικών πρακτικών.

Για την καλύτερη οργάνωση της Ημερίδας μας παρακαλούμε να μας γνωρίσετε έως την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου την συμμετοχή σας στην εκδήλωση καθώς  και των αριθμό των ατόμων που θα σας συνοδεύουν , ηλεκτρονικά στο email: info@doricharmony.gr και τηλεφωνικά στο 6936522840
Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή,  για την Ένωση Γυναικών Φωκίδος να παραβρεθείτε στην  χρήσιμη και χρηστική εκδήλωσή  μας γιατί η στήριξη και προαγωγή της επιχειρηματικότητας δημιουργεί απασχόληση, παράγει εισόδημα και συμβάλει στην κοινωνική συνοχή.
Σας περιμένουμε !
Καλές Γιορτές και Καλή και δημιουργική Χρονιά με προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου