Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ 50στά ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΙΤΕΑΣ



Αφιέρωμα

   Θέλοντας να τιμήσουν την συμπλήρωση μιας 50ετίας ζωής και παρουσίας της Μικτής Χορωδίας Ιτέας “Ορφέας”, στο Μουσικό και Πολιτιστικό γίγνεσθαι της ευρύτερης περιοχής μας, οι άνθρωποί της, διοργανώνουν μια αφιερωματική εκδήλωση στο “Κυριακοπούλειο” για το επόμενο Σάββατο 17-12-2016.

  Διοργανώνουν μιαν αναφορά τιμής στο πλούσιο,
αξιοθαύμαστο και αξιοζήλευτο μουσικό παρελθόν της Χορωδίας, της οποίας η ποιοτική ανύψωση την έκανε αποδεκτή και εξακολουθεί να την κάνει ανά την Επικράτεια.  Κι όχι μόνον. Καταφέρνοντας με τις προσπάθειες όλων των συντελεστών της, αυτή η νεαρή ερασιτεχνική Χορωδία, να καταστήσει μια μικρή και σχεδόν άγνωστη πόλη, την πόλη μας, περιώνυμη και επίκεντρο της Χορωδιακής Μουσικής στην Ελλάδα.

   Και η δράση της, συνεχίζεται. Με την ποιότητα μονίμως στα πλέον υψηλά και απαιτητικά για τους φίλους της Χορωδιακής Μουσικής, επίπεδα. Και για αυτό καμαρώνουμε, όπως και το απολαμβάνουμε, όλοι μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους οργανωτές της εκδηλώσεως, την όλη τελετή θα παρουσιάσει ο γνωστός σε όλους μας Αλέξης Κωστάλας.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 ώρα 19:30’

Κυριακοπούλειο” - Ιτέα

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΓΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕΙΟ - ΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΟ Η ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥΜ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή