Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΤΟ ''FUN-RADIO'' ΙΤΕΑΣ!


Πρωτιές!

   Κατά τα λεγόμενα του ''φίλου'' μας Δρόσου Μπραούζου, το ''Fun Radio'', το δικό του διαδικτυακό κατασκεύασμα, ''σαρώνει'' πανελλαδικά!...  Η υπομονή του, η επιμονή του και η ποιότητα των εκπομπών του, μάλλον τον δικαίωσαν και οι μετρήσεις του greekradios, κατατάσσουν το δημιούργημά του, στην πρώτη θέση της ομάδος  ''dance web radio''.

   Το τι είναι δυνατόν να σημαίνει αυτό για τον ίδιον και το ''Fun Radio'', δεν το γνωρίζουμε.  Εκτός από την αποδοχή, εμείς είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και να ''χειροκροτήσουμε'', τις καλοκαιρινές εκπομπές του από την Καφετέρια-Μπάρ ''Base89'' στην παραλία της Ιτέας.  Και παρ' ότι έχουμε απομακρυνθεί αρκετά από την ηλικία των ...-teen, υπήρξαν φορές, όπου οι μουσικές επιλογές του, συνόδευσαν μετ' ευχαριστήσεως τις περιπλανήσεις μας στο διαδίκτυο.
Πάντα επιτυχίες στον ''φίλο'' μας τον Δρόσο!

*******************************************


Πρωτιά για τον Fun Radio στα dance διαδικτυακά ραδιόφωνα.


Την θέση Ν.1 κατάφερε να κερδίσει το διαδικτυακό ραδιόφωνο της Φωκίδας στην κατηγορία dance, o Fun Radio σύμφωνα με τις μετρήσεις του www.greekradios.gr την περίοδο του Αυγούστου αφήνοντας πίσω αρκετά γνωστά ραδιόφωνα.
Κατέκτησε την θέση Ν.9 σε όλες τις κατηγορίες και την θέση Ν.11 στην κατηγορία dance όλων των ραδιοφώνων (και των fm) φτάνοντας κοντά στους μεγάλους της Αθήνας.
Είναι σημαντικό να τονιστεί πως ο Fun Radio «διοικείται» από έναν μόλις 16 χρονών Ιτιώτη ενώ δεν έχει κανένα απολύτως κέρδος αφού μεταδίδει τις διαφημίσεις δωρεάν.
Ο σταθμός έχει διαφημίσει τη πόλη της Ιτέας με τον ομορφότερο τρόπο σε όλη την Ελλάδα…

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου