Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΉΡΙΌ ΜΑΣ, ΧΟΡΕΥΕΙ!




Μουσικοχορευτική βραδυά στον μώλο Ιτέας

   Με την οργάνωση και την επιμέλεια του Επιμελητηρίου Φωκίδας, θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή 30-8-2013 και ώρα 9:30' μ.μ. στον Μώλο της Ιτέας, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, στα πλαίσια της εκστρατείας του Επιμελητηρίου για το ''10ήμερο του καταναλωτή'',  αποσκοπώντας  στην ενίσχυση της τοπικής αγοράς.  Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Όμιλος Ιτέας ''Το Χοροστάσι'' και ο Χορευτικός Όμιλος Άμφισσας.  
  Ίσως είναι η πρώτη φορά κατά την οποία το Επιμελητήριο Φωκίδας αναλαμβάνει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και αυτό, δεν είναι απλά και μόνον καλό.  Είναι αξιέπαινο!  Το να συμμετέχει ένα τέτοιο όργανο όπως είναι το Επιμελητήριο, σε τέτοιου ύφους και είδους εκδηλώσεις, σημαίνει ότι ο οικονομικός προβληματισμός και οι πολιτιστικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, έχουν ''ακουμπήσει'' και την Διοίκηση του Επιμελητηρίου, η οποία κατά τα φαινόμενα, θεωρεί τον εαυτόν της, ως αναπόσπαστο κομμάτι όλων των εκφάνσεων της καθημερινότητάς μας και όχι μόνον της οικονομικής.  Αν δε, προσθέσουμε και τις ''περιηγήσεις'' του όμορφου αυτοκινητό-τραινου στους δρόμους και την παραλία της Ιτέας, με τις οποίες έχουν ''ξεσηκωθεί'' οι πιτσιρικάδες τις τελευταίες 3 ημέρες, τότε σίγουρα πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και την Διοίκηση του Επιμελητηρίου.
   Πέραν του ότι συμφωνούμε και χειροκροτούμε αυτές τις δράσεις, έχουμε να ευχηθούμε την παγίωσή τους και όχι μόνον στην Ιτέα, αλλά σε όλες τις άλλες πόλεις του Νομού μας.
  
 Έχουμε όμως μια μικρή ένσταση :  Εδώ και ημέρες έχει ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί σήμερα η καθιερωμένη πλέον κινηματογραφική προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας στην Μαρίνα στις 9:30' μ.μ.  Δηλαδή συμπίπτουν οι δύο δράσεις.  Προφανώς πρόκειται για οργανωτική αβλεψία, η οποία όμως δικαιολογείται από το ...νεαρόν της οργανωτικής ηλικίας του Επιμελητηρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου