Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Η Ανάκληση, της Ανάθεσης, την Ανάμιξη, ώ Δήμε!


Ώχ!...

     Η φημολογία, οι ενδείξεις, οι ψίθυροι του παρασκηνίου, οι δημόσιες αυστηρές παραινέσεις, οι ''τυπικές'' απομακρύνσεις από όργανα, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και εν τέλει η από έτους πασιφανής ανυπαρξία επικοινωνίας, αρχίζουν και αποκτούν και τυπική πλέον υπόσταση.  
Περιγράφουμε την σχέση (υπηρεσιακή εννοείται), ανάμεσα στον Δήμαρχο του Δήμου Δελφών κο Νικόλαο Φουσέκη και την Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Ιτέας κα Γιώτα Λαΐνη-Κολλιαλή, όπως εμείς την αντιλαμβανόμεθα, μέσα από γεγονότα, μαρτυρίες και συμπεριφορές.  Η δε άποψής μας, μετά την σημερινή δημοσιοποίηση της παρακάτω απόφασης του Δημάρχου, είναι ότι φτάσαμε στο τέλος μιας μακράς και περιπετειώδους συνεργασίας.  Τόσον σε παραταξιακό, όσον και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο.  
Και εξηγούμαστε:
   Το παρελθόντα Μάρτιο, είχαμε δημοσιεύσει στο άρθρο μας ''Μια τυχαία κατ'ευθείαν ...ανάθεση''(27-3-2013), την απόφαση της Αντιδημάρχου κας Γιώτας Λαΐνη (ΑΔΑ Β4Μ1Ω9Θ-Ι4Μ), με αρ. πρωτ. 36800/24-12-2012, με την οποίαν ανέθετε απ' ευθείας στην εταιρεία ΙΝΦΩΚ ΟΕ (Παναγιωτόπουλος-Ψιμούλης), την ''Δημιουργία ενοποιημένης διαδικτυακής παρουσίας του Δήμου Δελφών'', έναντι του τιμήματος των 20.000 ευρώ.  Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε τα της συγγενείας των εμπλεκομένων και τον τότε δημιουργηθέντα σχετικό θόρυβο στην τοπική μας κοινωνία.  Υπενθυμίζουμε μόνον ότι, η απόφαση της κας Λαΐνη, είχε υπογραφεί την παραμονή των Χριστουγένων του 2012 (24-12-2012), και ήταν σύννομη με προηγούμενη απόφαση του Δημάρχου, περί μεταφοράς αρμοδιοτήτων στους Αντιδημάρχους.
   Σήμερα δημοσιεύουμε την υπ' αρ. πρωτ. 21775/29-7-2013 απόφαση του Δημάρχου μας (ΑΔΑ: ΒΛΩΒΩ9Θ-ΤΥ4), με την οποία ...ανακαλεί την υπ' αρ. πρωτ 36800/24-12-2012 απόφαση της κας Λαΐνη, χωρίς καμμιά αιτιολογία!!...  Ήδη έχουν περάσει 6 μήνες από την έκδοση της πρώτης απόφασης και προφανώς δεν έχει ...πραγματοποιηθεί το έργο!!...  Άρα;...   Ώχ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου