Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ''



Μια ερώτηση,
έτσι, τυχαία...

  Το ''ευτελισμένο'' θέμα της πώλησης της Ολυμπιακής   Αεροπορίας, αναδεικνύουν οι 12 Βορειο-Ελλαδίτες  βουλευτές με την ερώτησή τους προς τον Υπουργό Μεταφορών.       Και βεβαίως ''εγγίζουν'' και τον πολιορκητικό Κριό της οικονομικής αναρχίας και αποδόμησης στην Ελλάδα, τον ''κύριο'' Βγενόπουλο.  Τον άνθρωπο ο οποίος ανέτειλε ως διάτων αστέρας του χρηματιστηρίου επί εποχής Σημίτη και του οποίου το ''μαγικό ραβδάκι'' όπου ακούμπησε, έφερε την καταστροφή.  Εκατοντάδες επενδυτές στο χρηματιστήριο έχασαν εξ αιτίας του, ο Παναθηναϊκός παρ' ολίγον να διαλυθεί, η Marfin και η Popular Bank εξαφανίσθηκαν από προσώπου γής, η Ολυμπιακή μαζί με την Olympic Catering συρρικνώθηκαν και σχεδόν πτώχευσαν, τα καταστήματα ''Γρηγόρης'' παραπαίουν, ενώ οι Κύπριοι προσφάτως, του αποδίδουν την δική τους οικονομική κατάρρευση.  Οι τριτοκοσμικές δε συνθήκες εργασίας του προσωπικού της Marfin Bank, μαθεύτηκαν μετά το τραγικό περιστατικό της απώλειας ζωών στο κατάστημά της, επί της οδού Πανεπιστημίου, μετά από τον εμπρησμό του από αναρχικούς.
Η απαξίωση της Ολυμπιακής συνεχίζεται και ήδη ''σκαλίζονται'' τα γράμματα επάνω στην ταφόπλακά της.  Και κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι και στην Τουρκική γλώσσα.
Να περιμένουμε απάντηση από τον Υπουργό;  Aferim efendi, aferim...
Εκτός και εάν οι 12 ερωτώντες βουλευτές, το κάνουν έτσι, για τα μάτια, για τους ψηφοφόρους τους στην βόρεια Ελλάδα, για το θεαθείναι.  Θα δείξει, ή μάλλον καλύτερα, θα το καταλάβουν οι ίδιοι, πρό ή κατά την διάρκεια των εκλογών.  Τότε όμως θα είναι πολύ αργά.  Για όλους μας.

************************************************************************************************

Ερώτηση βουλευτών της ΝΔ για την διάλυση της Ολυμπιακής από τον Βγενόπουλο


Αν είναι σύμφωνη με τους όρους της συμφωνίας εκχώρησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας η κατάργηση των....

πτήσεων Αθηνών- Θεσσαλονίκης από τις 14 Οκτωβρίου, ρωτούν τον υπουργό Μεταφορών, 12 βουλευτές της ΝΔ, που εκλέγονται στους νομούς της Β. Ελλάδος.

Οι βουλευτές Άννα Μάνη- Παπαδημητρίου, Φωτεινή Αραμπατζή, Γ. Καρασμάνης, Γ. Ορφανός, Ευ. Κωνσταντινίδης, Δ. Κυριαζίδης, Γ. Κωνσταντόπουλος, Θ. Λεονταρίδης, Ευ. Καρανάσιος, Σ. Αναστασιάδης, Ιω. Πασχαλίδης και Α. Βεζυρόπουλος, στην ερώτηση που κατέθεσαν κάνουν λόγο για «ακατανόητη απόφαση» και δυσάρεστη εξέλιξη που θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες.

Επιπλέον μιλούν για «πλήγμα» γοήτρου για τη Β. Ελλάδα και αναφέρουν πως ευλόγως υπάρχει η υπόνοια πως μετά τη μείωση των πτήσεων, η τελική κατάργηση «μεθοδεύτηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου