Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕ-ΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ - Δελτίον Τύπου

Ξεκινά η δοκιμαστική λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου της Κίρρας

Ένα έργο-απαίτηση πολλών χρόνων γίνεται πράξη

Ο Δήμος Δελφών και η Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Δελφών προχωρούν ένα βήμα πιο κοντά στην έναρξη λειτουργίας ενός πολύ σημαντικού έργου, για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, αυτό του αποχετευτικού δικτύου της Κοινότητας Κίρρας.

Πιο συγκεκριμένα, υπεγράφη η σύμβαση, ποσού 36.456,00 ευρώ, για να παροχή των υπηρεσιών που απαιτούνται για τη δοκιμαστική λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου της Κοινότητας Κίρρας. Πρόκειται για εργασίες που αφορούν στις πριν από την κανονική λειτουργία του δικτύου δοκιμές στεγανότητας και λειτουργικότητάς του, καθώς και στην εκπαίδευση του προσωπικού της Δ.Ε.Υ.Α. (τελικός φορέας λειτουργίας του έργου - χρήστης) σε θέματα εποπτείας, λειτουργίας, συντήρησης, και επισκευών, σύμφωνα με τις οδηγίες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δελφών.

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ιτέας και της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης, με δήλωσή του εκφράζει την ικανοποίησή του για τη εξέλιξη, τονίζοντας τη σημασία που έχει για την περιοχή, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της το εν λόγω έργο, «ένα έργο με πολύπλευρα οφέλη και άκρως απαραίτητο για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και της δημόσιας υγείας», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε. Αντιστοίχως, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Ευάγγελος Κούσουλας, τόνισε: «Ένα έργο-απαίτηση πολλών χρόνων γίνεται πραγματικότητα, όπως πραγματικότητα θα γίνει πλέον για την περιοχή, μέσω αυτού, και η επίλυση σοβαρών προβλημάτων. Δήμος και Δ.Ε.Υ.Α., μέσα από την άριστη συνεργασία που έχουν, στοχεύουν και πετυχαίνουν καθημερινά την αναβάθμιση των υπηρεσιών τους».

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

Γραφείο Τύπου 

3 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ. ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΚΙΡΡΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕ ΤΑΓΚΑΛΗ. ΕΧΩ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΩ ΜΑΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη συγκρίνεις μια ασφαλτόστρωση με ένα τέτοιο έργο;

      Διαγραφή
  2. Έργο του Νίκου Φουσεκη κι αυτό.
    Χιλιοταλαιπωρημενο σαν την άρδευση του Ελαιώνα από τους ανίκανους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή