Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ "ΣΥ.ΡΙΖ.Α." ΧΡ. ΤΣΑΜΑΝΤΑΝΗ

Άμφισσα, 24 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χρ. Τσαμαντάνης: 

«Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και προοπτική»


Σε δήλωση προέβη ο μέχρι πρότινος Υποψήφιος Βουλευτής Φωκίδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Τσαμαντάνης μετά και την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου 2023. Στη δήλωσή του αναφέρει:

«Το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου ήταν δυσμενές και οδυνηρό για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία. Οι αιτίες του θα προσδιοριστούν και θα αξιολογηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα από τα όργανα μας. Καθώς και οι αλλαγές για τις οποίες οφείλουμε να εργαστούμε συλλογικά. Μπροστά μας όμως έχουμε την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου και πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο οφείλουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την ανασύνταξη και αναδιοργάνωση των δυνάμεων μας. Οφείλουμε να εντείνουμε την επικοινωνία με τους πολίτες, καθιστώντας απολύτως σαφές ότι, η άμεση μεγαλύτερη δυνατή στήριξη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στις επόμενες εκλογές είναι επιτακτική για τον αποτελεσματικότερο έλεγχο της Νέας Δημοκρατίας και προϋπόθεση για την μελλοντική διαμόρφωση μίας ρεαλιστικής, ορθολογικής, αντιπροσωπευτικής και υλοποιήσιμης εναλλακτικής πρότασης διακυβέρνησης. 

Επιπροσθέτως, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πάνω 4.500 ψηφοφόρους της Φωκίδας που στήριξαν τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και τους πάνω από 1.100 ψηφοφόρους που με τίμησαν με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους, τους οποίους διαβεβαιώ ότι θα είμαι παρών, αγωνιζόμενος για την υπεράσπιση του συλλογικού συμφέροντος. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου εντός και εκτός Φωκίδας και όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια που κατέβαλλα το χρονικό διάστημα μέχρι και τις Εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στις 25 Ιουνίου ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία τίθεται εκ νέου υπό τη κρίση των πολιτών, κατά συνέπεια οφείλουμε να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά συνεχίζοντας τον κοινό μας 


αγώνα, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και προοπτική. Με αυταπάρνηση και ενότητα θα δώσουμε τη μάχη ώστε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. να παραμείνει ο εκφραστής των λαϊκών αναγκών και το ανάχωμα στην αλαζονεία και παντοδυναμία της Ν.Δ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου