Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Ο "ΣΥ.ΡΙΖ.Α." ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ "ΦΙΕΣΤΑ" ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/05/2023

ΘΕΜΑ: Άλλη μία προεκλογική φιέστα.

Πληροφορούμε τη Λιμενική Επιτροπή και τη «δραστήρια» πρόεδρό της ότι δεν υπάρχουν αυτή τη περίοδο βουλευτές (που μάλιστα να προσκαλούν μαζί με Δημόσια – Κρατική Επιτροπή!), γιατί η Βουλή των Ελλήνων έχει κλείσει από τις 22 Απριλίου 2023!                    

 Ούτε ηθικό είναι αλλά ούτε και νόμιμο! 

                                           

Αυτή την εκλογική περίοδο υπάρχουν μόνο ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, όπως ο κ. Μπούγας, ο κ. Κωστοπαναγιώτου, η κ. Παπαθανάση, η κ. Μανδρέκα, ο κ. Θάνος κ.ά, συνεπώς κακώς (πέραν των άλλων) συνυπογράφει την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ο κ. Μπούγας ως «βουλευτής Φωκίδας»!                                                                                                                                       

 Η υπάρχουσα κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση που ασκεί κυβερνητικά καθήκοντα για ορισμένο χρονικό διάστημα και για συγκεκριμένο σκοπό, τη διενέργεια εκλογών, συνεπώς κακώς συμμετέχουν υπουργοί και Δημόσιοι λειτουργοί σε προεκλογική κομματική φιέστα!                                                  

 Η όλη εκδήλωση, πέρα από προεκλογική «φιέστα-φούσκα», παραβιάζει σαφώς το Σύνταγμα και επηρεάζει την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία-διεξαγωγή των εκλογών! 

Άλλωστε οι επιλεγμένοι υποστηρικτές σας έμειναν ικανοποιημένοι από τα ταχύρρυθμα μαθήματα του «ΚΕΚ αοριστολογίας και υποσχεσιολογίας»  που διοργανώσατε στην Άμφισσα και δεν θα σας προσθέσει πια τίποτα αντίστοιχος κύκλος ΚΕΚ στην Ιτέα! 

 Όλοι οι πολίτες έχουν πλέον γνώση της καταστροφικής διακυβέρνησης της ΝΔ και στο νομό Φωκίδας. Το μηδενικό και καταστροφικό έργο σας  στη δύσμοιρη ΦΩΚΙΔΑ  είναι αυταπόδεικτο! 

Τέλος αυτή η προεκλογική «φιέστα» της τελευταίας στιγμής,  στην εγκαταλελειμμένη και ξεχασμένη από εσάς  ΙΤΕΑ,  φανερώνει την ανασφάλεια και τον πανικό σας!                                 

Μικροί, μοιραίοι, ασεβείς και παραβάτες!

                          Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φωκίδας  

4 σχόλια:

  1. Ο ΜΠΟΥΓΑΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ερωτήσεις επιτρέπονται ή θα πρέπει να τις γνωρίζει από πριν ο βολευτής ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ !!!
    ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ !!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ανεμβολίαστοι επιτρέπονται ? Θα πληρώσουν πρόστιμο ? Την ψήφο των ανεμβολίαστων την θέλετε ή θεωρούνται "ψεκασμένοι". Αφού δν θα μιλήσει ο Πάτσης , δεν θα έχει νόημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή