Τρίτη 10 Μαΐου 2022

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ : "ΟΤΙ (και όσοι) ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ..."


                               "Αέρας στα μπατζάκια τους..."

   Τώρα το "πήραν είδηση" στο δημαρχείο, μετά από το "κράξιμο" και την κινητοποίηση των τοπικών (και όχι μόνον) Κοινοτήτων, για το τι γίνεται ή για το τι πάει να γίνει σε ολόκληρο τον Νομό μας, όσον αφορά την μετατροπή του σε ένα τεράστιο (και επικερδές για τους ...επενδυτές) πάρκο ανεμογεννητριών.  Και για αυτόν τον λόγο (εκλογές έρχονται), καλόν είναι να "καταπραϋνθεί" η κοινή γνώμη με μια "ηρωϊκή" απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι να, ο Δήμος είναι με τους κατοίκους και με το περιβάλλον, βεβαίως, βεβαίως!...

  Ευτυχώς για το περιβάλλον και τους κατοίκους, εκυκλοφόρησε σήμερα στο διαδίκτυο το ψήφισμα Κοινοτήτων και Συλλόγων, για το αιολικό πάρκο στην βόρεια Φωκίδα.  Και προφανώς, (στο παρα 1'), άρχισε να τρέχει και ο Δήμος.  

Ο λόγος; Θα πρέπει να έχει στείλει την άποψή του επί του θέματος (τις Μ.Π.Ε. για δυο αιολικά πάρκα) στο Περιφερειακό Συμβούλιο, έως την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022.  Δηλαδή σε δύο ημέρες...  Για αυτό και η πρόσκληση για το Δ.Σ. του Δήμου Δελφών, είναι κατεπείγουσα.  Όπως αναγράφεται δε στην εισήγηση του αρμοδίου αντιδημάρχου, οι ενστάσεις και οι αντιρρήσεις για τις δυο Μ.Π.Ε., είναι πάρα πολλές.

Κοινώς, "τρεχάτε ποδαράκια μου"...

Η Πρόσκληση

*************

1 σχόλιο:

  1. στον Παραδεισο του ηλιου και των αεριδων , επιμενουμε στα ορυκτα ειδη ενεργειας. Ας φαμε το μαζουτ λοιπον

    ΑπάντησηΔιαγραφή