Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 200η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                                           ΑΜΦΙΣΣΑ 09.04.2021

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Α.Δ.Τ.: 27/2021


                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

           Το πρόγραμμα εορτασμού της 200ης Επετείου της Απελευθέρωσης του Κάστρου των Σαλώνων


Ο Δήμος Δελφών γιορτάζει το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 τη 200η Επέτειο της Απελευθέρωσης του Κάστρου των Σαλώνων. Υπό την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων υποδέχεται στην πόλη της Άμφισσας τους επίσημους προσκεκλημένους του, αποδίδοντας τη δέουσα τιμή στο κορυφαίο ιστορικό γεγονός!

Το παρών, αποδεχόμενη πρόσκληση του Δημάρχου Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, θα δώσει η Α.Ε. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, στην οποία κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου θα απονεμηθεί ο τίτλος της «Επίτιμης Δημότη του Δήμου Δελφών».

Την Επέτειο θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ιωάννης Μπούγας, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κ. Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Ιωάννης Τσακίρης, ο εκπρόσωπος ΓΕΕΘΑ Ταξίαρχος Μιχαήλ Κριτσωτάκης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι επισκέψεις στα Μουσεία της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη είναι στο πλαίσιο της υποβολής πρότασης χρηματοδότησης του Δήμου Δελφών για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δυο δημοτικά μουσεία του Δήμου Δελφών», η οποία έχει λάβει τη σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα του Εορτασμού






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου