Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

"ΛΙΓΟΣΤΕΨΕ" Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ... "ΕΦΥΓΕ" ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ

"Γιέ μου, που πας;...  Μάνα θα πάω στα καράβια!..."
Με τον δικό τους τρόπο, ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Θάνο Μικρούτσικοο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών,αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στον χώρο της μουσικής.
Υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Η κατάσταση της υγείας του το τελευταίο διάστημα είχε επιδεινωθεί με τον ίδιο να παλεύει αρκετό καιρό με την επάρατη νόσο.
Όπως γνωστοποίησε η οικογένειά του σε ανακοίνωσή της, η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα τελεστεί τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου στις 14:30 στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας - μεταξύ άλλων - εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατό του. 
Πλήθος αναρτήσεων καλλιτεχνών εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης του θανάτου του.
πηγή : cnn.gr

2 σχόλια:

  1. Εσείς εκεί στο blog, δεν έχετε τίποτα διδαχτεί από την Επικούρεια φιλοσοφία και όλα μα όλα τα έχετε κάνει σαν τα μούτρα σας. Αναρτάται ότι σας γουστάρει αποκρύπτοντας ότι έχει σχέση με το κίνημα. Είστε εχθρικοί απέναντι στον υλισμό και κατ επέκταση στο μαρξισμό και κομμουνισμό. Ακόμη και για το θάνατο του Μικρούτσικου ήσασταν ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!! Άνευροι, άχρωμοι, ανούσιοι και τελικά τόσο μα τόσο ανόητοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ...τεκμηριωμένες αλλά ανώνυμες διαπιστώσεις σας, μας αφήνουν άφωνους!... Δεν είχαμε αντιληφθεί ότι οι "Δόξες" του Επίκουρου, είχαν σχέση με το "Κεφάλαιο" του Μάρξ. Το μάθαμε όμως σήμερα!

      Διαγραφή